MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Για ποτό με χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε 5 μπαρ της πόλης

Συγκεντρώσαμε 5 αγαπημένους χώρους με επιβλητική ατμόσφαιρα και γιορτινό στολισμό, για μία έξοδο για ποτό με…χριστουγεννιάτικο αέρα!

Μαριαλενα Μάλλιου | 16.12.2023

Είμαστε σχεδόν μία βδομάδα μακριά από τις γιορτές και ήδη το πνεύμα των Χριστουγέννων χτυπάει κόκκινο, με όλους μας να έχουμε μπει στο mood των ημερών. Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα σαββατιάτικο ποτό (ή οποιασδήποτε μέρας, το ποτό δεν έχει μέρα) σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα!

Για να μην ψάχνεστε, όμως, σε ποια μαγαζιά θα πιείτε το ποτό σας σε απόλυτο χριστουγεννιάτικο κλίμα, κάναμε εμείς την έρευνα για εσάς και καταλήξαμε σε μερικές αγαπημένες προτάσεις. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, 5 μαγαζιά για ποτό, με επιβλητική ατμόσφαιρα και και γιορτινό στολισμό, για να έχει αυτή η έξοδος λίγη από την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα των ημερών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στο φουλ με 5 must visit χριστουγεννιάτικα στέκια12.09.2018

Baba au Rum
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Baba Au Rum, Athens (@baba_au_rum)

Το -έτσι κι αλλιώς- ζεστό κλίμα του μαγαζιού, τα Χριστούγεννα αποκτά μία ακόμα πιο έντονη χροιά. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα του Baba au Rum, οι θερμοί φωτισμοί, οι πολλές επιλογές σε ποτό -είναι κι αυτό αρκετά βασικό- και μία συνολική αύρα, μας βάζουν στο cozy κλίμα των ημερών και μας προετοιμάζουν για τις γιορτές, που πλησιάζουν με γοργούς ρυθμούς. Σίγουρα ένα μέρος που θα επισκεφθούμε φέτος στις γιορτές.
Διεύθυνση: Κλητίου 5, Αθήνα 10560
Τηλέφωνο: 2117109140

Upupa Epops

Και πάμε τώρα σε ένα μαγαζί που τιμάει τα Χριστούγεννα και με το παραπάνω. Το Upupa Epops, ντύνεται κάθε χρόνο με τα χριστουγεννιάτικά του και μας υποδέχεται για μία έξοδο γεμάτη εορταστική μαγεία. Δέντρα, λαμπάκια, στολισμοί, όλα συνθέτουν μία επιβλητική ατμόσφαιρα, που μας συνεπαίρνει και μας προσκαλεί να μπούμε στο κλίμα των γιορτών.
Διεύθυνση: Αλκμήνης 7, Αθήνα 11854 
Τηλέφωνο: 2121055214

The Clumsies

Ακόμη ένα spot, που διατηρεί μία ζεστή και χριστουγεννιάτικη αύρα, κατά την περίοδο των γιορτών, το The Clumsies το αγαπάμε όλο τον χρόνο, αλλά ιδιαίτερα μέσα στις γιορτές. Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί, φωτάκια, φαναράκια και έχουμε ήδη μπει στο πνεύμα των ημερών. Τι καλύτερο, λοιπόν, από μία έξοδο για ποτό σε ένα τέτοιο περιβάλλον, με ποτό, χαλαρή μουσική και, φυσικά, καλή παρέα; Εμείς, πάντως, το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.
Διεύθυνση: Πραξιτέλους 30, Αθήνα 10561
Τηλέφωνο: 2103232682

Ipitou The Bar
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IPITOU (@ipitouthebar)

Σε μία από τις πιο αγαπημένες μας τοποθεσίες στην πόλη, το Ipitou The Bar αποτελεί ένα hot spot για τις γιορτές -και όχι μόνο- για τις βραδινές μας εξόδους. Τραπεζάκια στον πεζόδρομο, φωτάκια και ένα χαλαρό vibe είναι αυτά που χαρακτηρίζουν το μαγαζί και μας έχουν κάνει να το αγαπήσουμε. Ειδικά αυτές τις μέρες των γιορτών, μπορούμε να το συνδυάσουμε τέλεια με μία βόλτα στην στολισμένη Αθήνα, που τόσο πολύ μας αρέσει.
Διεύθυνση: Ηπίτου 4-6, Αθήνα 10557
Τηλέφωνο: 2103254575

Minnie The Moocher

Και κλείνουμε τη λίστα μας με μία extravagant και ταυτόχρονα vintage πρόταση, συνδυασμός, που παραπέμπει σε -τι άλλο;- Χριστούγεννα, γιορτές και χειμωνιάτικη αύρα. Σε έναν από τους πεζοδρόμους του Κολωνακίου, λοιπόν, το Minnie The Moocher, με αισθητική από τις δεκαετίες του 1920 και 1930, μας περιμένει για να μας βάλει σε μία διάθεση χειμώνα και Χριστουγέννων, την οποία λατρεύουμε, ειδικά λίγο πριν από τις γιορτές!
Διεύθυνση: Τσακάλωφ 6, Αθήνα 10673
Τηλέφωνο: 2103641686

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b