MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

5+1 λόγοι για να επισκεφθείτε το Άμστερνταμ τον χειμώνα

Αν βρεθείτε τον χειμώνα στο Άμστερνταμ, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να περάσετε αξέχαστα.

Monopoli Team

Ξεχωριστή αρχιτεκτονική, σπουδαία μουσεία, πλούσιες αγορές και έντονη νυχτερινή ζωή, συνδυάζονται μοναδικά γύρω από τα πολυάριθμα κανάλια της ολλανδικής πρωτεύουσας. Είναι πάντα ωραίο το Άμστερνταμ και ακόμη περισσότερο όταν είναι στολισμένο και… λευκό! Αν δεν είχατε σκεφτεί ποτέ να το επισκεφθείτε τον χειμώνα, τότε αυτοί οι λόγοι θα σας πείσουν να το κάνετε. Φροντίστε μόνο να πάρετε μαζί σας ζεστά ρούχα!

Amsterdam Light Festival

Είναι ίσως το πιο ξεχωριστό χειμερινό event της πόλης. Το Άμστερνταμ μεταμορφώνεται σε ένα φωτεινό υπερθέαμα από τον Δεκέμβριο έως τον Ιανουάριο, κατά τη διάρκεια του Amsterdam Light Festival. Περίπου 30 έργα τέχνης από Ολλανδούς και διεθνείς καλλιτέχνες φωτίζουν μοναδικά τα κανάλια, τους δρόμους και πολλές εκπληκτικές τοποθεσίες σε όλη την πόλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤαξίδι στις πιο όμορφες πόλεις της Τσεχίας12.09.2018

Το Άμστερνταμ στα λευκά

Αν πετύχετε το Άμστερνταμ χιονισμένο, θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε μέσα σε μια χριστουγεννιάτικη καρτ ποστάλ. Ντυμένη στα λευκά, η ολλανδική πρωτεύουσα προσφέρει ένα μοναδικό ρομαντικό σκηνικό. Φορέστε χοντρά ρούχα και απολαύσετε έναν περίπατο στα χιονισμένα πάρκα της πόλης, όπως το Vondelpark και το Westerpark.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι καλύτεροι χειμερινοί προορισμοί στην Ελλάδα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b