MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο καλαθιού για χριστουγεννιάτικα στολίδια

«Όλο το κατάστημα είναι γιορτινό καλάθι δεν χρειάζεται να κάνουμε χριστουγεννιάτικο καλάθι, γιατί όλες οι τιμές είναι μειωμένες από 20% έως 30%», σημειώνει ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.

Photo Credits: Annie Spratt/Unsplash
Monopoli Team

Μεγάλο κατάστημα παιχνιδιών στου Ρέντη επισκέφθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ο οποίος διαπίστωσε χαμηλότερες τιμές από πέρυσι. Όπως ανέφερε η υπεύθυνη του καταστήματος, οι χαμηλότερες τιμές συγκριτικά με πέρυσι οφείλονται στο χαμηλότερο κόστος παραγωγής και μεταφοράς που μετακυλίστηκε στον καταναλωτή.

«Όλο το κατάστημα είναι γιορτινό καλάθι δεν χρειάζεται να κάνουμε χριστουγεννιάτικο καλάθι, γιατί όλες οι τιμές είναι μειωμένες από 20% έως 30%», σημείωσε ο κ. Σκρέκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓλυπτά Παρθενώνα – Καρυάτιδα: Ποια ελληνικά γλυπτά βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο12.09.2018

«Καταρχήν έχουμε το γιορτινό καλάθι, ώστε να έχουν τα νοικοκυριά το γιορτινό τους τραπέζι, με τα απαραίτητα για να περάσουν όμορφες γιορτές. Σήμερα εδώ σε ένα μεγάλο κατάστημα το οποίο πουλάει εκτός από παιχνίδια στολίδια, δέντρα και λαμπάκια βλέπουμε ότι οι τιμές είναι μειωμένες μεσοσταθμικά κατά 20%, έχουμε μειώσεις που φτάνουν και το 30%, όπως είδαμε πχ. στα λαμπάκια που από 29,99 ευρώ έχουν μειωθεί στα 19,99, δηλαδή έχουμε 10 ευρώ μείωση για 500 λαμπάκια».

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b