MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Για το TikTok, αυτός είναι ο πιο εντυπωσιακός δρόμος της Ευρώπης τα Χριστούγεννα

Ένας κεντρικός δρόμος μεγάλης ευρωπαϊκής πρωτεύουσας πρωταγωνιστεί (και) φέτος στους χριστουγεννιάτικους φωτισμούς.

Photo by Ruth Gledhill on Unsplash
Photo by Ruth Gledhill on Unsplash
Monopoli Team

Ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα λαμπιόνια έχουν ήδη αρχίσει να φωτίζουν κάθε μικρή ή μεγάλη πόλη σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Σε ορισμένα μέρη, βέβαια, παίρνουν αυτή την εποχή λίγο πιο σοβαρά. Μιλάμε φυσικά για τις πόλεις της Ευρώπης που ανεβάζουν πραγματικά τον πήχη όσον αφορά τον φωτισμό των Χριστουγέννων.

Για να εντοπίσει ποιοι προορισμοί είναι οι πιο φωτεινοί εκεί έξω, η DFDS, μια ακτοπλοϊκή εταιρεία η οποία ειδικεύεται στις κρουαζιέρες, έκανε μια έρευνα χρησιμοποιώντας το TikTok. Πιο συγκεκριμένα, έφτιαξε μια λίστα με τα πιο εντυπωσιακά μέρη την περίοδο των Χριστουγέννων σε όλη την Ευρώπη, τα οποία έχουν συγκεντρώσει τις περισσότερες αναρτήσεις και προβολές στην πλατφόρμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στο Μέγαρο: Μουσική, χορός, όπερα, θέατρο σκιών και εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια12.09.2018

Φαίνεται, λοιπόν, πως το Λονδίνο πρωταγωνιστεί σε αυτή τη λίστα. Η πρωτεύουσα της Αγγλίας έχει κατακτήσει πέντε από τις δέκα πρώτες θέσεις, με τα χριστουγεννιάτικα φώτα της Regent Street να μην έχουν αντίπαλο.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 στάσεις για φαγητό στο χέρι και βόλτα στο στολισμένο Σύνταγμα12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b