MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE

Waiting for the Barbarians: Η συναυλία που μάγεψε την Νέα Υόρκη, αποκλειστικά στο Onassis Channel

Παγκόσμια πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube για τη συναυλία που συγκλόνισε το κοινό της Νέας Υόρκης, Waiting for the Barbarians.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: BEOWULF SHEEHAN
Monopoli Team

Το “Waiting for the Barbarians” είναι μια συναυλιακή εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη, ακόμη κι όταν τη ζεις μέσα από την οθόνη σου. Μια εξερεύνηση της αγάπης, της απώλειας και του πόθου, με αναφορά στην ποίηση του Κ. Π. Καβάφη που διαπερνά τα πάντα.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ του Ιδρύματος Ωνάση, “Archive of Desire”, που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2023 στη Νέα Υόρκη, σημαντικοί σύγχρονοι καλλιτέχνες συμμετείχαν σε μια ξεχωριστή, sold out συναυλία στον επιβλητικό γοτθικό ναό του Αγίου Θωμά, στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν.

Νέα μουσικά έργα σε παγκόσμια πρεμιέρα από σημαντικούς διεθνείς και Έλληνες συνθέτες και ερμηνευτές, όπως η Laurie Anderson, ο Rufus Wainwright, η Helga Davis, ο Πέτρος Κλαμπάνης, ο Nico Muhly, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, η Paola Prestini, καθώς και η σοπράνο Ελένη Καλένος, η νεοϋορκέζικη ορχήστρα The Knights και η βραβευμένη με Grammy Χορωδία Νέων του Μπρούκλιν, ταξιδεύουν το κοινό σε νέους ηχητικούς κόσμους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό πληγή σε γιορτή: To νέο πρόγραμμα της Στέγης συνομιλεί με την πραγματικότητα12.09.2018

Η ψηφιακή πρεμιέρα της συναυλίας πλαισιώνει τα εγκαίνια του νέου χώρου του Αρχείου Καβάφη στην Αθήνα, μαζί με καλλιτεχνικές δράσεις που εξυμνούν τη ζωή και το έργο του Κ. Π. Καβάφη, όπως είναι η παράσταση “Constantinopoliad” της Sister Sylvester και της Nadah El Shazly, που παρουσιάζεται από τις 22 έως τις 26 Νοεμβρίου στην Ωνάσειο Βιβλιοθήκη.

Δείτε ολόκληρη τη συναυλία τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 21:00

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b