MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Η Tiffany & Co. κυκλοφορεί… Pokemon από «χρυσάφι» σε Τόκιο και Νέα Υόρκη

Το αμερικανικό κοσμηματοπωλείο Tiffany & Co. συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Daniel Arsham, με θέμα τα Pokemon.

Monopoli Team

Μια νέα συλλογή εμπνευσμένη από τα Pokémon ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Tiffany & Co. Το brand που ανήκει στην LVMH συνεργάστηκε για άλλη μια φορά με τον Aμερικανό καλλιτέχνη Daniel Arsham, ο οποίος έχει σχεδιάσει εννέα διαφορετικά κοσμήματα, μεταξύ των οποίων μενταγιόν και κολιέ, που αναδεικνύουν έξι Pokémon: Pikachu, Charmander, Squirtle, Jigglypuff, Cubone και Mew.

Τα κολιέ είναι κατασκευασμένα σε σχέδια από οξειδωμένο ασήμι 925. Για να αναδείξει το κίτρινο «electric» του Pikachu, ο χαρακτήρας είναι επίσης διαθέσιμος σε χρυσό 18 καρατίων με διαμαντένιες πινελιές.

Τα συγκεκριμένα κοσμήματα κυκλοφορούν σε ένα Tiffany & Arsham Studio & Pokémon Blue Box, ενώ τα χρυσά μενταγιόν Pikachu θα βρίσκονται σε μια ειδική Tiffany Blue Poké Ball.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: Βασιλικά σκάνδαλα και γαλαζοαίματα ειδύλλια στο α’ μέρος του τελευταίου κύκλου12.09.2018

Για όσους (ελάχιστους) δεν γνωρίζουν, θα πρέπει να σημειώσουμε πως το ιαπωνικό franchise ξεκίνησε ως βιντεοπαιχνίδι και αργότερα επεκτάθηκε σε τηλεοπτική σειρά, παιχνίδι με κάρτες, ταινίες, mobile apps, συμπεριλαμβανομένου και του δημοφιλούς παιχνιδιού επαυξημένης πραγματικότητας για κινητά “Pokémon Go”.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Tiffany & Co. κυκλοφορεί… Pokemon από «χρυσάφι» σε Τόκιο και Νέα Υόρκη12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b