MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Οι 12 κορυφαίοι προορισμοί στην Ευρώπη για το 2024 – Ανάμεσά τους και ένας ελληνικός

Το Conde Nast Traveller παρουσιάζει τους top προορισμούς της Ευρώπης που αξίζουν το χρόνο και την προσοχή σας το 2024. Η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη λίστα.

Photo by Johnny Africa on Unsplash
Photo by Johnny Africa on Unsplash
Monopoli Team

Το διεθνούς φήμης ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller δημοσίευσε τη λίστα του με τους καλύτερους προορισμούς για το 2024.

Οι ειδικοί του ταξιδιού επέλεξαν προορισμούς που έχουν κάτι για κάθε τύπο ταξιδιώτη – από τους λάτρεις της φύσης και του οικολογικού τουρισμού μέχρι αυτούς που αναζητούν προορισμούς με αρχιτεκτονικό και γαστρονομικό ενδιαφέρον.

Η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη λίστα. Αναμέσα στις προτάσεις για ταξίδια στην Ευρώπη το 2024 συναντάμε και τις Κυκλάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι 12 κορυφαίοι προορισμοί στην Ευρώπη για το 2024 – Ανάμεσά τους και ένας ελληνικός12.09.2018

Οι Κυκλάδες τους top προορισμούς του 2024

«Υπάρχει κάτι πιο δημοφιλές από τα ελληνικά νησιά αυτή τη στιγμή;» γράφει το Conde Nast Traveller. «Το περασμένο καλοκαίρι, οι Κυκλάδες – ένα νησιωτικό σύμπλεγμα που περιλαμβάνει τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Πάρο, τη Μήλο και την Ίο – κυριάρχησαν στα social media με τα όμορφα γαλανόλευκα σκηνικά τους και τη συναρπαστική νυχτερινή και shopping σκηνή τους. Με περισσσότερες έξυπνες προτάσεις διαμονής να αποκαλύπτονται το 2024, καθώς και νέες πτήσεις, το επόμενο καλοκαίρι είναι η στιγμή για να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στις Κυκλάδες», προτείνει το περιοδικό.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στις νέες και πολλά υποσχόμενες ξενοδοχειακές αφίξεις στις Κυκλάδες, όπως το πεντάστερο Gundari Resort που θα ανοίξει στη Φολέγανδρο τον ερχόμενο Μάιο και το νέο resort της One&Only που έρχεται τον Απρίλιο στην Κέα.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑνταπόκριση από την Τιμισοάρα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 202312.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b