MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Κοπεγχάγη: Ανακαλύπτοντας μια παραμυθένια πόλη

Design, παραμυθένια ατμόσφαιρα και υψηλή γαστρονομία. Η Κοπεγχάγη είναι μια συναρπαστική εμπειρία για κάθε τύπο ταξιδιώτη. Συγκεντρώσαμε σε μια λίστα τα καλύτερα της δανέζικης πρωτεύουσας

Photo by Nick Karvounis on Unsplash
Photo by Nick Karvounis on Unsplash
Monopoli Team

Ένα ταξίδι στην Κοπεγχάγη μπορεί να προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις. Οι λάτρεις του design θα ενθουσιαστούν με τα μουσεία και τις γκαλερί, όσοι αγαπούν τα παραμύθια θα απολαύσουν τα ρομαντικά κανάλια, τα παλάτια, τους όμορφους κήπους και τη μαγευτική ατμόσφαιρα της πόλης του διάσημου παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, ενώ οι food lovers θα ανακαλύψουν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γαστρονομική σκηνή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στην Ευρώπη: 5 πόλεις για αξέχαστα γιορτινά ταξίδια12.09.2018

Η δανέζικη πρωτεύουσα είναι μια συναρπαστική εμπειρία για κάθε ταξιδιώτη. Εδώ έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε στην Κοπεγχάγη.

Τα best of της Κοπεγχάγης

Το πολύχρωμο λιμάνι

Πολύχρωμα σπίτια του 17ου αιώνα, ένα γραφικό κανάλι και αραγμένα ξύλινα πλοία. Το Nyhavn, το ιστορικό Νέο Λιμάνι της Κοπεγχάγης, μοιάζει βγαλμένο από παλιά ταινία. Εδώ έζησε για αρκετά χρόνια ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, γράφοντας μερικά από τα πιο διάσημα παραμύθια του. Η περιοχή είναι ιδανική για βόλτες, καθώς η προκυμαία είναι γεμάτη από εστιατόρια, cafes και μπαρ με θέα τα νερά του καναλιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ64ο ΦΚΘ: Η Μόνικα Μπελούτσι βραβεύτηκε με Χρυσό Αλέξανδρο – Το “ευχαριστώ” στα ελληνικά (vid)12.09.2018

Δείτε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b