MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Γιωργής Τσουρής για τους “Φόνους στο Καμπαναριό”: “Λείπει η κωμωδία από την ελληνική τηλεόραση” (vid)

Ο Γιωργής Τσουρής βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής “Super Κατερίνα”, για να μιλήσει για τις εξελίξεις της σειράς “Φόνοι στο Καμπαναριό”, που επιστρέφει απόψε με νέο επεισόδιο.

Monopoli Team

Ο Γιωργής Τσουρής αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί στην νέα κωμική σειρά του ALPHA, “Φόνοι στο Καμπαναριό”, αλλά και στις δύο παραστάσεις του, τα “170 τετραγωνικά” που ανεβαίνουν για 5η χρονιά και το “Μακριά από παιδιά” στο Θέατρο Ιλίσια.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής “Super Κατερίνα”, για να μιλήσει για τις εξελίξεις της σειράς, που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή.

“Σίγουρα λείπει η κωμωδία από την τηλεόραση, στατιστικά. Αλλά νιώθω ότι αυτή η δουλειά έχει μια πολύ ιδιαίτερη φυσιογνωμία, ένα πολύ ιδιαίτερο χιούμορ, οπότε ο κόσμος που είναι να επικοινωνήσει με αυτή τη σειρά θα επικοινωνήσει και θα τη λατρέψει. Είναι μια ιδιαίτερη κωμική σειρά, έχει αστυνομική πτυχή, έχει μυστήριο. Όταν είδα το πρώτο επεισόδιο έιδα και την εξαιρετική σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου”. Όσο για τις εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο “αστυνομικός” της σειράς αποκάλυψε ότι “όλες οι μοναχές είναι ύποπτες”.

Η αστυνομική κωμωδία του Alpha “Φόνοι Στο Καμπαναριό” επιστρέφει απόψε στις 21:00 με το δεύτερο επεισόδιο. Όπως διαβάζουμε, “η σύλληψη της Ηγουμένης Μαρίας (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) προκαλεί φόβο και αναστάτωση στις υπόλοιπες μοναχές, οι οποίες αρχίζουν ν’ αμφιβάλλουν για την αθωότητά της. Η αστυνομία πιέζει την Ηγουμένη να παραδεχτεί την ενοχή της, αλλά εκείνη αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στο φόνο. Φοβούμενη ενδεχόμενη καταδίκη της, αποφασίζει να πάρει τη μοίρα στα χέρια της και ξεκινά μυστική έρευνα με στόχο να εξιχνιάσει μόνη της τη δολοφονία. Παράλληλα, Γρηγόρης Καραΐσκος (Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης) και Σταμάτης Τουφεξής (Κώστας Μαγκλάρας) ξεκινούν κι εκείνοι έρευνα για να μάθουν τί συνέβη στον Πέτρο. Εντωμεταξύ, Σοφιανός (Γιωργής Τσουρής) και Τσακαλάκης (Βαγγέλης Δαούσης) ανακαλύπτουν ένα νέο στοιχείο που αποδεικνύει ότι μία απ’ τις μοναχές έδωσε ψευδή κατάθεση. Τη νύχτα του φόνου βγήκε απ’ το κελί της κι είχε ένα ύποπτο ραντεβού εκτός της μονής”.

Παράλληλα, απόψε θα δούμε σε guest εμφάνιση την Τραϊάνα Ανανία στο ρόλο της Λέλας, τον Γιάννη Σοφολόγη στο ρόλο του νεαρού ιατροδικαστή και τον Γιώργο Μαυρίδη στον ρόλο του Τζίμη Πικάσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦόνοι Στο Καμπαναριό: Γιωργής Τσουρής, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης και Κωνσταντίνος Μαγκλάρας αποκαλύπτουν τους ρόλους τους12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b