MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Εύχομαι σε όλους να δουλέψουν με έναν Γιάννη Μπέζο στη ζωή τους» (vid)

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε στο “Καλύτερα δεν γίνεται” για τον Γιάννη Μπέζο, συμπρωταγωνιστή του στις “Αινιγματικές Παραλλαγές”

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Monopoli Team

Καλεσμένος στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, βρέθηκε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο του στις “Ψυχοκόρες”, αλλά και για τις “Αινιγματικές Παραλλαγές”, την παράσταση σε σκηνοθεσία δική του και του Σωτήρη Τσαφούλια, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Γιάννη Μπέζο.

Ο ηθοποιός μίλησε αρχικά για τις “Ψυχοκόρες”, αλλά και για τον ρόλο του Κοσμά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑινιγματικές Παραλλαγές, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια και Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στο θέατρο Βεάκη12.09.2018

“Ευτυχώς δεν έχω γίνει ακόμα πολύ κακός, φταίει το συγγραφικό τρίο. Όταν συναντήθηκαν υπήρχε η αγάπη και τώρα υπάρχει. Η αγάπη εμπεριέχει και το φως και το σκοτάδι. Στο μυαλό μου έχω στο μυαλό μου ότι την αγαπάει. Από την άλλη είναι χειριστικός, συμπεριφέρεται περίεργα, πατριαρχικά. Έχει έναν αυστηρό τρόπο, αλλά έχει και μια ευαισθησία, γιατί κλείνεται πολλές φορές. Οι συγγραφείς φταίνε για τον τρόπο που μιλάει και για τους ανθρώπους που δυστυχώς τον ανέχονται”.

“Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πιο ευαίσθητες πτυχές του. Με τη Δήμητρα (Ματσούκα) έχω μια ολόκληρη ιστορία που αναπτύσσεται”.

Ο ηθοποιός μίλησε φυσικά και για τον Γιάννη Μπέζο, με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί στις “Αινιγματικές Παραλλαγές” για δεύτερη χρονιά. “Στο θέατρο είναι μια απο τις πιο ωραίες στιγμές στη ζωή μου η συνύπαρξη με τον Γιάννη Μπέζο. Εύχομαι σε όλους να δουλέψουν με έναν Γιάννη Μπέζο, με έναν τέτοιο συνάδελφο, στη ζωή τους. Πέρα από το ταλέντο του κια τη σκηνική συμπεριφορά του, είναι ένα υπέροχο παιδί, ένα σπουδαίο μάθημα για όλους μας”.

“Έγινα ψώνιο με τη δουλειά μου κι όχι με το Εγώ μου. Φανατίστηκα με τους συνανθρώπους μου, με τους συναδέλφους μου κι όχι με την πάρτυ μου” είχε πει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για το θέατρο, σε συνέντευξή του στην Στέλλα Χαραμή και το Monopoli.gr. “Η αλήθεια μου είναι το θέατρο και οι συνάδελφοι μου. Μπορώ να λειτουργήσω με όλους τους συναδέλφους αρκεί να έχουν αγάπη στην καρδιά τους και ταλέντο μήπως και με κάνουν καλύτερο σ’ αυτό που κάνω”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEditor’s choice: Οι θεατρικές επαναλήψεις που αξίζει να δείτε12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b