MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μαρία Ναυπλιώτου: “Ο ρόλος της Μαρία Κάλλας ήταν ευλογία – Πέρασα δύσκολα στις πρόβες”

Η Μαρία Ναυπλιώτου βρέθηκε για πρώτη φορά καλεσμένη στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων μίλησε για τον θεατρικό ρόλο που την στιγμάτισε, εκείνο της Μαρία Κάλλας.

Η Μαρία Ναυπλιώτου στο «The 2Night Show»
Η Μαρία Ναυπλιώτου στο «The 2Night Show»
Monopoli Team

Χθες (10/10) το βράδυ, η Μαρία Ναυπλιώτου βρέθηκε για πρώτη φορά καλεσμένη στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Η ηθοποιός εξήγησε γιατί την ενοχλούσε στο παρελθόν το θέμα της ομορφιάς, μίλησε για την τηλεόραση, που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, αλλά και για τη ψυχοθεραπεία.

“Η ψυχοθεραπεία με βοήθησε να δημιουργήσω μια σχέση με τον εαυτό μου, αναγνώρισα κομμάτια μου που ήταν δύσκολα να τα δω, άρχισα να έχω μια καλύτερη εσωτερική αλλά και εξωτερική ζωή” είπε.

Μεταξύ άλλων, η Μαρία Ναυπλιώτου αναφέρθηκε στο “Master Class”, την παράσταση στην οποία υποδύθηκε τη Μαρία Κάλλας, με τεράστια επιτυχία.

“Το 2018 υποδύθηκα την Μαρία Κάλλας. Αν και έχω παίξει αρκετούς δύσκολους ρόλους, δεν έχω συναντήσει ποτέ ένα πρόσωπο με τόσο σκοτάδι. Και όταν σκέφτεσαι ότι πρόκειται για ένα υπαρκτό πρόσωπο, μια σπουδαία Ελληνίδα, που ξέρουν οι πάντες, είναι πάρα πολύ λυπηρό” ανέφερε και εξομολογήθηκε ότι στις πρόβες πέρασε πολύ δύσκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦιλουμένα Μαρτουράνο με τη Μαρία Ναυπλιώτου στο Θέατρο Δημήτρης Χορν12.09.2018

Σε συνέντευξη με το Monopoli.gr είχε πει για την επιτυχία αυτής της παράστασης:  “Yποθέτω πως έχει να κάνει μ’ ένα υπαρκτό πρόσωπο και όσα το ξεπερνούν. Θίγουμε ένα κομμάτι ζωής της Μαρία Κάλλας που δεν είναι τόσο γνωστό κι αυτό σχετίζεται με την ανάγνωση του Οδυσσέα (Παπασπηλιόπουλου). Παρουσιάζεται ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που όλοι νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. Είναι μια γυναίκα πονεμένη, διαμελισμένη, που δικαιώνεται πλήρως. Από την άλλη μεριά, το «Masterclass» στις ρωγμές του μιλάει για μεγάλα υπαρξιακά θέματα, όπως η απώλεια, που είναι αδύνατον να μην αγγίζουν οποιονδήποτε άνθρωπο”.

Η Μαρία Ναυπλιώτου πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στη “Φιλουμένα Μαρτουράνο”, επίσης σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, που κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Δημήτρης Χορν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Το Σπίτι» του Δημήτρη Καραντζά στη Στέγη12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b