MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΒΙΒΛΙΟ

Focus Anima: Νέο βιβλίο από την Κατερίνα Γιαμά και τις εκδόσεις Bookstars

Ενα διαφορετικού ύφους βιβλίο, ένατο στη σειρά, εκδόθηκε από τη συγγραφέα Κατερίνα Γιαμά και το Βookstars με τίτλο «Focus Anima».

Monopoli Team

Ένα διαφορετικού ύφους βιβλίο, ένατο στη σειρά, εκδόθηκε από τη συγγραφέα Κατερίνα Γιαμά και το Βookstars μετά το μυθιστόρημα φαντασίας«΄Ερωτες θεοί»(2022), με τίτλο  «Focus Anima» σε μια εποικοδομητική σύμπραξη με τη φωτογράφο Ζησούλα Ντάσιου.

Το περιεχόμενό του παραπέμπει στην εποχή της πανδημίας, όπου οι ζωές των ανθρώπων αλλάζουν, αποκτούν νέα δεδομένα, αποκαλύπτουν τις εύθραυστες, ψυχικές ισορροπίες τους, κινούνται άλλοτε πάνω σε τεντωμένο σκοινί και άλλοτε πάνω σε επιφάνειες ασφαλείς και δεδομένες.

Δυο γυναίκες – δυο διαφορετικοί ρόλοι μέσα στις 176 σελίδες του.

Η συγγραφέας αναλαμβάνει το ρόλο της φαντασίας αλλά και της βιωματικής της εμπειρίας  και η φωτογράφος Ζησούλα Ντάσιου εκθέτει την καλλιτεχνική της ευαισθησία και άποψη μέσα από τριάντα, συμβολικές, ασπρόμαυρες φωτογραφίες που «πατούν» στα χνάρια των τριάντα ιστοριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: 5+1 σχετικά βιβλία που αξίζει όλοι να διαβάσουμε12.09.2018

Κάθε φράση – μία ιστορία – μία φωτογραφία.

Ιστορίες που διαρκούν όσο μια ανάσα, που διακατέχονται από τη γνωστή διάθεση της συγγραφέα να επιστρατεύσει το χιούμορ, ενίοτε πικρό, και να αποφύγει να δώσει επιλόγους. Αφήνει στους αναγνώστες την ελευθερία να φανταστούν τη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJo Nesbo: 5 νέα βιβλία του “βασιλιά” του αστυνομικού που αξίζει να διαβάσουμε12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η φιλοτέχνηση του ασπρόμαυρου εξωφύλλου και η σελιδοποίηση ανήκει στο patitiri.design

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b