MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Alkyone ντύνει με τη φωνή της «Μάγισσα» και «Ψυχοκόρες»

Η νέα ερμηνεύτρια, τραγουδοποιός και μουσικός, που έκανε την έκπληξη το περσινό φθινόπωρο, «ντύνει» με τη φωνή και τα τραγούδια της δύο πολυαναμενόμενες τηλεοπτικές σειρές του ΑΝΤ1, τη «Μάγισσα» και τις «Ψυχοκόρες».

Monopoli Team

Η Alkyone, η νέα ερμηνεύτρια, τραγουδοποιός και μουσικός, που κέρδισε τις εντυπώσεις με τη συγκλονιστική ερμηνεία της στο παραδοσιακό τραγούδι «Ξενιτεμένα μου πουλιά», ενώ έχει πια σταθερή παρουσία στα ερτζιανά με το ντεμπούτο άλμπουμ της “Exit Sign”, βάζει τη δική της μουσική πινελιά και στις τηλεοπτικές παραγωγές που απολαμβάνουμε αυτή τη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAlkyone: Η μουσική έκπληξη της χρονιάς έρχεται από την Έδεσσα12.09.2018

Το τηλεοπτικό κοινό απολαμβάνει πια τη φωνή και τα τραγούδια της νέας ερμηνεύτριας και τραγουδοποιού, που έκανε την έκπληξη το περσινό φθινόπωρο, μέσα από δύο πολυαναμενόμενες τηλεοπτικές σειρές του ΑΝΤ1, τη «Μάγισσα» και τις «Ψυχοκόρες».

Οι «Ψυχοκόρες» επενδύονται μουσικά με τρία αγγλόφωνα τραγούδια σε στίχους και μουσική της Alkyone που πρωτοακούσαμε στο ντεμπούτο άλμπουμ της, τα “Oh, Mother”, “Society” και “The Garden”, ενώ δανείζει επίσης στη σειρά την πολυαγαπημένη διασκευή της στα «Ξενιτεμένα μου πουλιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Μάγισσα: Τελικά ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας;12.09.2018

Παράλληλα, η Alkyone συμμετέχει στο soundtrack της ακριβότερης παραγωγής της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, τη «Μάγισσα», με δύο τραγούδια, το «Χρυσάφι» σε μουσική Alex Sid και στίχους Ουρανίας Πατέλη, και το “Underwater”, στο οποίο ακούμε τα αιθέρια φωνητικά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΨυχοκόρες: 5 λόγοι που έχουμε “κολλήσει” με την νέα σειρά του ΑΝΤ1+12.09.2018

Τα soundtracks και των δύο σειρών κυκλοφορούν από τη Heaven Music.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Βρείτε το soundtrack της σειράς «Μάγισσα» σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες  και ακούστε τα τραγούδια που επενδύουν μουσικά τη σειρά «Ψυχοκόρες»: “Oh, Mother”, “Society”, “The Garden”, «Ξενιτεμένα μου πουλιά».

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b