MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Innate Personality Traits: Το viral τεστ από τη Σιγκαπούρη που αποκαλύπτει τον αληθινό εαυτό σου

Υπάρχουν 16 αποτελέσματα και το καθένα συνδέεται με τους 16 τύπους προσωπικότητας MBTI.

Monopoli Team

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του ίντερνετ. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

Είτε λοιπόν τρελαίνεσαι να κάνεις τέτοια τεστ, είτε αμφισβητείς την εγκυρότητά τους, το σημερινό τεστ έχει γίνει viral στη Σιγκαπούρη και έχει σχεδιαστεί από το Taiwan Design Expo. Μπορεί το τεστ MBTI να περιλαμβάνει πιο πολύπλοκες ερωτήσεις αλλά το Innate Personality Traits τεστ σε μεταφέρει σε έναν φανταστικό κόσμο και σε μια περιπέτεια με εκπληκτικά animations. Δεν θα σου δώσουμε πολλά spoilers αλλά προετοιμάσου να μπεις σε μυστηριώδεις σπηλιές, να δεις πουλιά που μιλούν και μια θάλασσα από χρυσό.

Τα αποτελέσματα θυμίζουν πολύ τους τύπους Πόκεμον (βλ. Light, Rock, Steel) αλλά υπάρχουν και άλλοι που σχετίζονται με νεράιδες και αιλουροειδή. Κάθε κάρτα με τα αποτελέσματα δείχνει μια λίστα με 5 φράσεις που λες στον εαυτό σου, μαζί με 9 χαρακτηριστικά προσωπικότητας. Επίσης, θα έχεις την ευκαιρία να δεις με ποιους άλλους τύπους προσωπικότητας ταιριάζεις περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Wall Test: Το τεστ που δείχνει πώς αντιμετωπίζεις τα προβλήματα στη ζωή12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b