MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Αυτά είναι τα αγαπημένα μας φοιτητικά στέκια στην Αθήνα

Πάμε να δούμε μερικά από τα αγαπημένα μας φοιτητικά στέκια στην Αθήνα – για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί!

Μαριαλενα Μάλλιου | 07.10.2023

Ο Οκτώβριος έφτασε και μαζί του έφερε και τη νέα σεζόν, έτοιμη για μία ακόμη φοιτητική χρονιά. Με τα πανεπιστήμια να ανοίγουν και τους φοιτητές να μαζεύονται στις “φοιτητουπόλεις” τους, πάμε να δούμε μαζί μερικά από τα αγαπημένα μας φοιτητικά στέκια στην Αθήνα, για καφέ, φαγητό και ποτό και, φυσικά, για διάβασμα – για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί!

Εφημερίδα
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @efimerida

Κλασσική, αγαπημένη και γεμάτη φοιτητές, η Εφημερίδα μάς περιμένει, στο κέντρο της Αθήνας, από το πρωί μέχρι το βράδυ για καφέ, φαγητό και ποτό. Στο απόλυτο street style mood, με underground αισθητική αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από τα καλύτερα και -ναι, θα το πω- must visit φοιτητικά στέκια. Ειδικά για μία έξοδο σε χαλαρό vibe για πριν ή μετά τη σχολή, την προτείνουμε ανεπιφύλακτα!
Διεύθυνση: Βησσαρίωνος 9, Αθήνα 10672
Τηλέφωνο: 2103648077

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 pet-friendly στέκια στην Αθήνα για να επισκεφθείς μαζί με το κατοικίδιό σου12.09.2018

Μπερεκέτι

Φυσικά, δεν θα γινόταν να μιλήσουμε για φοιτητικά στέκια και να μην συμπεριλάβουμε ένα κρασάδικο. Χαλαρά βράδια, παρεΐστικη ατμόσφαιρα, φαγητό και κρασί συνιστούν το απόλυτο φοιτητικό must για έξοδο με φίλους και το Μπερεκέτι συνιστά ένα από τα αγαπημένα μας μαγαζιά για κρασοκατάσταση και μεζέ.
Διεύθυνση: Σόλωνος 101, Αθήνα 10678
Τηλέφωνο: 2103828139

Knave Bar
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Knave Bar (@knave_bar)

Για όσους από εσάς θέλετε νυχτερινή έξοδο, από απλό χαλαρό ποτό, μέχρι πιο πάρτι καταστάσεις, εδώ σας έχουμε. Το Knave Bar είναι ένα μικρό μπαράκι στην Ασκληπιού, που όσο περνάει η νύχτα, τόσο ανεβάζει τους τόνους, με διάθεση για χορό και διασκέδαση, αλλά και με τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο, για εκείνους που θέλουν να το ζήσουν λίγο πιο χαλαρά. Εμείς το έχουμε επισκεφθεί και στις δύο του φάσεις και εγκρίνουμε φουλ!
Διεύθυνση: Ασκληπιού 22, Αθήνα 10680
Τηλέφωνο: 6983601870

Δραχμή

Παραμένουμε σε αντίστοιχο mood και πάμε στη Δραχμή. Είτε είσαι για “Δεξιά”, είτε για “Αριστερά”, η Δραχμή είναι εκεί για εσάς που βρίσκεστε σε party mood και όρεξη για ποτό. Σε μία στοά στην Ανθίμου Γαζή, θα βρείτε το, λίγο ρετρό, μπαρ που λατρεύουμε να επισκεπτόμαστε. Μόλις περάσει η ώρα, η μουσική δυναμώνει, όπως ακριβώς και η διάθεση για πάρτι. Από την άλλη, οι πιο “ήρεμοι” της παρέας μπορούν να αράξουν χαλαρά απ’ έξω ακούγοντας τη μουσική σε ένα πιο χαλαρό σκηνικό.
Διεύθυνση: Ανθίμου Γαζή 9, Αθήνα 10561
Τηλέφωνο: 21030291819

Έναστρον
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @claim_this_book

Και, επειδή, εντάξει, για φοιτητές μιλάμε, ας πάμε και σε ένα spot για διάβασμα για όταν θα έρθει κι η ώρα της “μελέτης”. Ένα μαγαζί, το οποίο θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε κάτι ανάμεσα σε καφέ και βιβλιοπωλείο και από τα αγαπημένα μας spots για καφέ και διάβασμα. Στον πάνω όροφο θα βρείτε την ησυχία που χρειάζεστε για να διαβάσετε ή να κάνετε την εργασία σας, σε ένα περιβάλλον που μας βάζει 100% σε mood διαβάσματος και μελέτης.
Διεύθυνση: Σόλωνος 101, Αθήνα 10678
Τηλέφωνο: 2103828139

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b