MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι αρετουσάριστη στo εξώφυλλο της ιταλικής Vogue: «Ευχαριστώ που με αφήσατε με τις ρυτίδες μου»

Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι ποζάρει στο εξώφυλλο της νέας ιταλικής Vogue, πανέμορφη, λαμπερή, χωρίς ρετούς.

Monopoli Team

Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι έχει βρεθεί σε 38 εξώφυλλα της ιταλικής Vogue. Το πρώτο, ήταν στα 27 της. Το τελευταίο της, για το φετινό τεύχος Οκτωβρίου, στα 71 της, είναι ίσως το ομορφότερο όλων, καθώς ποζάρει πανέμορφη, λαμπερή, χωρίς ρετούς. Κι όχι μόνο φωτογραφήθηκε, αλλά μίλησε για τους διάσημους γονείς της, τη στιγμή που ερωτεύτηκε το σινεμά, και την ανάγκη της να δείξει τον πραγματικό εαυτό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιάσημοι φωτογραφίζονται με κλειστά μάτια για την ψυχική υγεία – «Να ελέγχετε τους εαυτούς σας πιο συχνά»12.09.2018

Κατάλαβε ότι οι γονείς της ήταν σταρ από πολύ μικρή, όμως δεν είχε καταλάβει το μέγεθος της φήμης τους. Πώς να καταλάβει, άλλωστε, ένα παιδί ότι οι άνθρωποι που έβλεπε καθημερινά στο σπίτι, ήταν για τον κόσμο ο διάσημος Ρομπέρτο Ροσελίνι και η υπέροχη Ίνγκριντ Μπέργκμαν; Στο νηπιαγωγείο είχε μία φίλη που της μίλησε για την επιτυχία τους. «Θυμάμαι, ρωτούσα: “Ο μπαμπάς μου είναι πιο γνωστός από τον Φελίνι; Η μαμά μου είναι σαν την Γκρέτα Γκάρμπο;”», εξήγησε.

Ερωτεύτηκε το σινεμά το 1961, όταν είδε τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας. «Ήμουν 9 ετών και ήδη λάτρευα τα ζώα. Το είδα δύο φορές σερί», δήλωσε. «Ήμουν μαγεμένη, ίσως επειδή είχα βιώσει το συναίσθημα που σου δίνει το σινεμά, αυτό που μπαίνεις σε έναν άλλο κόσμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMilan Fashion Week: Οι μεγάλες εκπλήξεις της πασαρέλας12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b