MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Las Vegas Sphere: Η τεράστια LED σφαίρα που έρχεται να αλλάξει τη ψυχαγωγία

Το «Sphere» στο Λας Βέγκας ήρθε να κάνει «disruption» στον συγκεκριμένο τομέα, αιχμαλωτίζοντας τη φαντασία του κοινού μέσα σε μία τεράστια σφαίρα, αλλά και… έξω από αυτήν.

Monopoli Team

Η τεχνολογία αλλάζει μέρα με τη μέρα ριζικά τη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου και η ψυχαγωγία δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός από αυτή την εξίσωση. Το «Sphere» στο Λας Βέγκας ήρθε να κάνει «disruption» στον συγκεκριμένο τομέα, αιχμαλωτίζοντας τη φαντασία του κοινού μέσα σε μία τεράστια σφαίρα, αλλά και… έξω από αυτήν!

Οι U2 ήταν οι πρώτοι που στις 29 Σεπτεμβρίου εγκαινίασαν αυτόν τον καινοτόμο χώρο που έχει ύψος 115 μέτρων, μπορεί να φιλοξενήσει έως και 20.000 θεατές και το κόστος του ξεπερνά τα 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η πρωτόγνωρη εμπειρία που προσφέρει το «Sphere», η μεγαλύτερη στρογγυλή κατασκευή στον κόσμο, είναι ιδιοκτησίας της Sphere Entertainment που «τρέχει» αυτή την τεράστια σφαίρα. Το εσωτερικό της είναι η «μεγαλύτερης ανάλυσης LED οθόνη που υπάρχει στη Γη» ενώ το εξωτερικό, ένας πλήρως κινούμενος θόλος που μοιάζει σαν μία μπάλα φωτιάς που έχει πέσει από τον ουρανό, που επίσης μπορεί να μεταλλάσεται και να προβάλει επάνω της τις πιο φουτουριστικές εικόνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLoki: Όσα πρέπει να ξέρεις για τη δεύτερη σεζόν που έρχεται στο Disney+12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b