MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Χρονοπούλου: Νοσηλεύεται στην εντατική με αιμάτωμα στο κεφάλι

η Μαίρη Χρονοπούλου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε.

Μαίρη Χρονοπούλου
Μαίρη Χρονοπούλου
Monopoli Team

Όπως έγινε γνωστό χθες το βράδυ, η Μαίρη Χρονοπούλου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε.

Την είδηση έκανε γνωστή στο Facebook ο ηθοποιός και συγγραφέας Μάκης Δελαπόρτας, φίλος της πολύ αγαπημένης ηθοποιού.

“Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για τη Μαίρη, δυστυχώς. Η Μαίρη έχει περάσει πολλές δύσκολες στιγμές με την υγεία της τα τελευταία χρόνια” είπε ο δημοσιογράφος και φίλος της ηθοποιού, Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, “Fay’s Time”, όπου βρέθηκε για να δώσει μερικές λεπτομέρειες για την πορεία της υγείας της πολύ αγαπημένης ηθοποιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Τζένη Καρέζη μέσα από πέντε εμβληματικούς ρόλους της12.09.2018

Όπως έγινε γνωστό, η Μαίρη Χρονοπούλου νοσηλεύεται στην εντατική με αιμάτωμα στο κεφάλι, ενώ όπως περιέγραψε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κ. Τριανταφυλλίδης, η ηθοποιός χτύπησε όταν έπεσε στις σκάλες, στο σπίτι της. “Το μόνο που μπορούμε να προσευχηθούμε είναι να γίνει ένα θαύμα”.

Η Μαίρη Χρονοπούλου υπήρξε μεγάλη star κατά τη διάρκεια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, αφήνοντας εποχή με τις ερμηνείες της σε ταινίες, όπως “Γοργόνες και Μάγκες”, “Μία Κυρία στα Μπουζούκια”, “Τα κόκκινα φανάρια”. Πιο πρόσφατα είχε συμμετάσχει στην τελευταία σεζόν του “Έτερος Εγώ” σε έναν ρόλο-έκπληξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕλένη Ράντου: «Η δουλειά μου είναι η δύναμή μου – Το “Πάρτυ της Ζωής μου” λυτρώνει»12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b