MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ελένη Ράντου: «Η δουλειά μου είναι η δύναμή μου – Το “Πάρτυ της Ζωής μου” λυτρώνει»

Η Ελένη Ράντου μίλησε στο «Πρωινό» με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Το Πάρτυ της Ζωής μου» που γνώρισε τεράστια επιτυχία και συνεχίζει για δεύτερη χρονιά.

Ελένη Ράντου
Ελένη Ράντου
Monopoli Team

Η παράσταση, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία την περασμένη σεζόν, η συναρπαστική ιστορία μνήμης και αμνησίας, «Το πάρτυ της ζωής μου» επιστρέφει από 20 Οκτωβρίου για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Διάνα – και η Ελένη Ράντου μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 σε μία συνέντευξη εφ’ ολης της ύλης.

Μεταξύ άλλων,  Ελένη Ράντου αναφέρθηκε στην τεράστια επιτυχία που γνώρισε η πολύ προσωπική για εκείνη παράσταση, αλλά και στον αγώνα της μητέρας της με την άνοια, στο “φαινόμενο” Κασσελάκη, στην “ιστορική” συναυλία του συζύγου της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, στο Καλλιμάρμαρο.

“Το Πάρτυ της Ζωής μου” είναι μία solo performance της Ελένης Ράντου σε δικό της κείμενο, με τη μελωδική συνοδεία των String Demons και σε σκηνοθεσία Ανέστη Αζά.

“Η επάνοδος της Ελένης Ράντου τόσο στη σκηνή όσο και στη συγγραφή έγινε πέρυσι πανηγυρικά με μια αυτοβιογραφική, από καρδιάς, κατάθεση για βιώματα που την ωρίμασαν, την ενηλικίωσαν και την συγκρότησαν ως άνθρωπο και καλλιτέχνιδα. Φέρει μεγάλη αλήθεια ο λόγος της (ενίοτε γίνεται ποιητικός αλλά όχι μελό) και μεγάλη ευαισθησία ο τρόπος που έχει αποδοθεί από την καλοδομημένη σκηνοθεσία του Ανέστη Αζά […] Και έχει κάθε λόγο να επαναληφθεί” γράφει η Στέλλα Χαραμή στο Monopoli.gr για την επανάληψη της παράστασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEditor’s choice: Οι θεατρικές επαναλήψεις που αξίζει να δείτε12.09.2018

Σε συνέντευξή της στο Monopoli, η ηθοποιός είχε μιλήσει για τη σχεδόν αυτοβιογραφική διάσταση της παράστασης: “Ένιωθα πως δεν άξιζε να ανέβω στη σκηνή για κανέναν άλλο λόγο. Χρειαζόμουν κάτι που να έχει μια ανατριχιαστική σχέση με την αλήθεια, να με αφορά τόσο πολύ ώστε να βρίσκω λόγο να φτάνω εδώ, κάθε μέρα. Ήταν ένα υπαρξιακό αίτημα”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕλένη Ράντου: Ένιωσα πως δεν είχα τίποτε άλλο να δώσω στο θέατρο, πως τελείωσα12.09.2018

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b