MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πώς να φορέσεις το cargo παντελόνι σου ώστε να ταιριάζει στο σώμα σου

Χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν να ταιριάξεις το cargo παντελόνι ιδανικά στο σώμα σου.

Monopoli Team

Το παντελόνι cargo είναι ένα από τα πιο ευέλικτα ρούχα που μπορείς να έχεις στην ντουλάπα σου. Εμπνευσμένο από τον αγγλικό στρατό, είναι must item των τελευταίων χρόνων και έχει κυριάρχη θέση στην ανδρική μόδα. Με τις πολλές τσέπες και το χαλαρό στυλ του, μπορεί να είναι άνετο και πρακτικό, αλλά ταυτόχρονα να σε δυσκολεύει στον τρόπο που θα το φορέσεις. Για να μην την πατήσεις, παρακάτω σου έχουμε όλα εκείνα τα tips που θα σε βοηθήσουν να ταιριάξεις το cargo παντελόνι ιδανικά στο σώμα σου.

Βρες το κατάλληλο νούμερο

Η επιλογή του σωστού μεγέθους για το cargo παντελόνι σου είναι η βάση για μια άνετη και κολακευτική εμφάνιση. Όταν το δοκιμάσεις, είναι σημαντικό να βεβαιωθείς ότι η μέση δεν είναι υπερβολικά φαρδιά ή στενή, ενώ τα πόδια έχουν μια κανονική εφαρμογή χωρίς να περιορίζουν την ελευθερία των κινήσεών σου. Φρόντισε να δοκιμάσεις το παντελόνι και καθιστός, για να είσαι σίγουρος ότι δε σε ενοχλεί με οποιοδήποτε τρόπο. Στην αγορά θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε ανδρικά παντελόνια με λάστιχο, που θα σου προσφέρουν ευελιξία, αλλά και slim cargo παντελόνια για όλα τα γούστα. Με το σωστό μέγεθος, το παντελόνι θα αγκαλιάζει το σώμα σου με ιδανικό τρόπο, προσφέροντας άνεση και κομψότητα σε κάθε σου εμφάνιση.

@unsplash

Ξέχνα τις χαμηλοκάβαλες εναλλακτικές

Αν δεν είσαι φαν των 00’s να σε ενημερώσουμε ότι το χαμηλοκάβαλο cargo παντελόνι δεν κολακεύει κανένα σώμα. Αν και η συγκεκριμένη τάση επανήλθε για λίγο το 2022, φαίνεται να αφορά μόνο τις γυναίκες και να είναι απαγορευτική για τους άντρες. Φορώντας το cargo παντελόνι κανονικά στη μέση αναδεικνύεις τη γραμμή του σώματός σου και δίνεις μια πινελιά κομψότητας στην εμφάνισή σου. Η ψηλή μέση παρέχει επίσης την ψευδαίσθηση του παραπάνω ύψους, κάτι που είναι ευπρόσδεκτο για όσους θέλουν να φαίνονται λίγο ψηλότεροι. Άσε λοιπόν στην άκρη τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια και κάνε safe επιλογές που θα ταιριάζουν απόλυτα στο σωματότυπό σου.

Απόφυγε τις πολύ στενές γραμμές

Έχε υπόψη σου ότι τα cargo παντελόνια δε χρειάζεται να είναι πολύ στενά, αντίθετα προτίμησε τις πιο φαρδιές γραμμές. Το χαλαρό και άνετο ύφασμα είναι το βασικό χαρακτηριστικό τους και κυρίως δίνει την αίσθηση της άνεσης όταν τα φοράς. Τα cargo παντελόνια συνήθως συνδέονται με δραστηριότητες όπως πεζοπορία, εκδρομές στη φύση ή ακόμη και με καθημερινές ασχολίες. Συνεπώς, η ελευθερία κινήσεων και η άνεση είναι βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχεις κατά νου κατά την αγορά των cargo σου, ακόμα και αν τα επιλέξεις για τις βόλτες σου στην πόλη.

Κάνε τους σωστούς συνδυασμούς

Η δημιουργία ισορροπίας στην εμφάνισή μας είναι σημαντική όταν φοράμε cargo παντελόνια, τα οποία συνήθως έχουν χαλαρή γραμμή στο κάτω μέρος. Αυτό επιτυγχάνεται εύκολα με την επιλογή ενός πιο στενού πάνω μέρους, όπως μια εφαρμοστή μπλούζα, ένα πουκάμισο που αγκαλιάζει το σώμα ή ένα σακάκι που δημιουργεί συνολικά πιο κολλητή εφαρμογή. Αυτή η ισορροπία μεταξύ ενός χαλαρού κάτω μέρους και ενός στενού πάνω μέρους προσθέτει διάσταση και στυλ στην εμφάνισή σου. Επιπλέον, δημιουργεί μια πιο αρμονική εικόνα, αντισταθμίζοντας τη χαλαρή εφαρμογή του cargo παντελονιού με ένα πιο σφιχτό και πιο καθορισμένο πάνω μέρος του σώματος.

EXTRA TIP! Θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τις υπερβολές και να κρατήσεις το look σου casual. Συνεπώς, φρόντισε οι επιλογές που θα κάνεις να μην είναι επίσημες.

@unsplash

Διάλεξε τα κατάλληλα παπούτσια

Τα cargo παντελόνια προσφέρουν ευελιξία ως προς τις επιλογές παπουτσιών, καθώς συνδυάζονται εύκολα με αρκετά στυλ. Για casual εμφανίσεις, τα αθλητικά παπούτσια και συγκεκριμένα τα λευκά sneakers είναι η ιδανική επιλογή γιατί προσφέρουν άνεση και χαλαρό ύφος. Για υπαίθριες δραστηριότητες ή χειμερινές εμφανίσεις, μπορείς να επιλέξεις μπότες, μποτάκια ή desert boots που προσφέρουν προστασία και ταιριάζουν με το ντύσιμο. Ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείς να τα συνδυάσεις με απλά σανδάλια. Συνολικά, η επιλογή των παπουτσιών μπορεί να επηρεάσει σημαντικά το στυλ και την εμφάνιση των cargo παντελονιών και σου επιτρέπει να προσαρμόσεις την εμφάνιση ανάλογα με τις περιστάσεις και το προσωπικό σου γούστο.

Στον κόσμο της μόδας η αυτοπεποίθηση και η άνεση είναι τα κλειδιά της επιτυχίας. Είναι σημαντικό λοιπόν να επιλέγουμε τα cargo παντελόνια με τρόπο τέτοιο ώστε να ταιριάζουν στο σώμα μας και να αναδεικνύουν το προσωπικό μας στυλ. Ακολούθησε λοιπόν τα παραπάνω tips, βρες το ιδανικό cargo pants για σένα και δημιούργησε το πιο hot street style!

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b