MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
The Art of Living

Με λένε Ελένη και έχω κάτι να σας πω

Σήμερα εγκαινιάζουμε μία καινούργια ενότητα στο Monopoli.gr για την τέχνη της καλής ζωής και πώς θα την κατακτήσουμε με απλά tips και μικρές αλλαγές στις καθημερινές μας πράξεις και σκέψεις.

author-image Ελένη Δασκαλάκη

Όχι, δεν διεκδικώ σαν άλλος Κασσελάκης την προεδρία κάποιου κόμματος. Άλλωστε είναι όλα πιασμένα – προς στιγμήν έστω!

Αυτό που θέλω να σας πω είναι ένα «καλώς σας βρήκα» και ότι από σήμερα εγκαινιάζουμε στο Monopoli μία καινούργια στήλη με τίτλο The Αrt of living. Μία στήλη που αφορά όλα εκείνα τα «μικρά» και καθημερινά που μαζί μας προσφέρουν την περιζήτητη ποιότητα ζωής.

Η τέχνη του να ζούμε καλύτερα

Μια στήλη για την Υγεία, για τη Διατροφή, για την Ψυχολογία, για τα Ταξίδια, για την Άσκηση. Μπορούμε να το ονομάσουμε wellness, αλλά είναι αυτό και κάτι παραπάνω.

Σε αυτή τη στήλη προφανώς θα φιλοξενούμε άρθρα, ειδήσεις και επιστημονικούς συνεργάτες που θα μοιράζονται τις εμπειρίες τους, θα μας ενημερώνουν, θα μας δίνουν ιδέες και λύσεις. Θα θέλαμε όμως αυτή η στήλη να εξελιχθεί σιγά σιγά και σε κάτι πιο «δικό μας», ένα σημείο συνάντησης όπου θα μιλάμε ανοιχτά μεταξύ μας, όπου θα μοιραζόμαστε σκέψεις και απόψεις, tips, ευκολίες και δυσκολίες.

Πρώτη εγώ, λοιπόν, δεσμεύομαι σε αυτό το μοίρασμα. Να μοιραστώ όλα όσα έχω μάθει στα 20+ χρόνια που αρθρογραφώ στο χώρο της Υγείας και της Ευεξίας, αλλά -κυρίως;-όσα έχω μάθει για τη ζωή μεγαλώνοντας η ίδια.

  • Το art of living που προσπαθώ να εξασκώ κάθε μέρα, με δυσκολίες και με τρικλοποδιές αλλά και με στιγμές τεράστιας ικανοποίησης και ευτυχίας, από αυτή που φουσκώνει την καρδιά και νομίζεις ότι παθαίνεις έμφραγμα!
  • Το art of living που περιλαμβάνει την καλή υγεία και την πρόληψη ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε και να κάνουμε όλα όσα θέλουμε για πολλά πολλά χρόνια.
  • Το art of living που συνεπάγεται η καλή διατροφή, η φυσική δραστηριότητα, η κοινωνικοποίηση, το μοίρασμα, η επαφή με ανθρώπους – κυρίως το τελευταίο.
  • Και βέβαια, και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι το εννοώ, το art of living που περιλαμβάνει τα ταξίδια και τις μικρές αποδράσεις γιατί κι αυτά είναι απαραίτητο «φάρμακο» για την καλή ψυχική μας υγεία.

Αυτό είναι το περίγραμμα του περιεχομένου αυτής της στήλης που ξεκινάμε με πολλή αγάπη και με ακόμη περισσότερη διάθεση να προσθέσουμε περισσότερα ενδιαφέροντα και χρήσιμα για την καλή ζωή μας θέματα στο Monopoli.gr

Στόχος μας: Όχι απλά να ζούμε, αλλά να ζούμε καλά! Και είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο ίσως πιστεύουμε.

Καλώς βρεθήκαμε, λοιπόν
Ελένη Δασκαλάκη

Περισσότερα από Editors
VIMA_WEB3b