MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Μια ελληνική πόλη στους 10 πιο οικονομικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς για τον Οκτώβριο

Η διεθνής ταξιδιωτική ιστοσελίδα Thetravel.com ξεχωρίζει 10 προορισμούς στην Ευρώπη για low budget αποδράσεις τον Οκτώβριο. Δείτε ποια ελληνική πόλη συμπεριλαμβάνεται στη δεκάδα.

Photo by Kirsten Velghe on Unsplash
Photo by Kirsten Velghe on Unsplash
Monopoli Team

«Ο Οκτώβριος φέρνει δροσερό καιρό, λιγότερα πλήθη και πολλά εποχιακά φεστιβάλ και εκδηλώσεις. Είναι ένας από τους καλύτερους μήνες για οικονομικά προσιτές ταξιδιωτικές επιλογές», αναφέρει άρθρο της ταξιδιωτικής ιστοσελίδας Thetravel.com για τους 10 πιο οικονομικούς προορισμούς για ταξίδια τον Οκτώβριο στην Ευρώπη.

Δωρεάν ή χαμηλού κόστους ενδιαφέροντα αξιοθέατα, οικονομικές επιλογές διαμονής και ευχάριστος καιρός για περιηγήσεις είναι μερικοί από τους λόγους που κάνουν τους παρακάτω προορισμούς να ξεχωρίζουν. Στη λίστα φιγουράρει και μία ελληνική πόλη – και αυτή δεν είναι άλλη από τη Θεσσαλονίκη. Ας δούμε αναλυτικά τους 10 προορισμούς που προτείνει το thetravel.com:

Σπλιτ, Κροατία

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κροατίας βρίσκεται κατά μήκος της ακτογραμμής της Αδριατικής Θάλασσας. Το παλάτι του Διοκλητιανού αποτελεί τον ιστορικό πυρήνα του Σπλιτ με ρωμαϊκά ερείπια που χρονολογούνται από τον 4ο αιώνα. Έξω από τα τείχη, το Σπλιτ συνδυάζει την αρχαία ιστορία με τις παραλίες, τη νυχτερινή ζωή και ένα συναρπαστικό παραθαλάσσιο σκηνικό.

  • Δωρεάν/ χαμηλού κόστους αξιοθέατα: Παλάτι του Διοκλητιανού, παραλιακός δρόμος Riva, Λόφος Marjan
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡουμανία: 7 πόλεις που πρέπει να επισκεφθείτε12.09.2018

Βαλένθια, Ισπανία
Photo by Jonny James on Unsplash

Photo by Jonny James on Unsplash

Η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας προσφέρει ηλιόλουστη μεσογειακή ατμόσφαιρα με χαμηλότερο κόστος σε σύγκριση με τη Βαρκελώνη ή τη Μαδρίτη. Η κεντρική τοποθεσία της Βαλένθια στην ανατολική ακτή της Ισπανίας προσφέρει μια τέλεια βάση για ημερήσιες εκδρομές και πολλές επιλογές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας στους επισκέπτες.

  • Δωρεάν/ χαμηλού κόστους αξιοθέατα: Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών, Καθεδρικός Ναός, Κεντρική Αγορά
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι 10 κορυφαίοι προορισμοί για να ταξιδέψεις μόνος12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b