MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί για να ταξιδέψεις μόνος

Αν σας αρέσουν τα solo ταξίδια στο εξωτερικό, αυτοί οι προορισμοί που πρέπει να βάλετε στη λίστα σας.

Photo by Mukuko Studio on Unsplash
Photo by Mukuko Studio on Unsplash
Monopoli Team

Η αίσθηση ελευθερίας, η ευελιξία, οι νέες γνωριμίες και η ευκαιρία να ανακαλύψεις τον εαυτό σου μέσα από διάφορες περιπέτειες είναι μερικοί από τους λόγους που θα σε κάνουν να αποφασίσεις να ταξιδέψεις μόνος. Αν έχετε στα πλάνα σας ένα τέτοιο ταξίδι στο εξωτερικό, τότε συνεχίστε να διαβάζετε.

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρεία Planet Cruise, το 54% των ταξιδιωτών σκέφτεται να κάνει ένα μοναχικό ταξίδι φέτος. Ποιοι είναι όμως οι ιδανικοί προορισμοί για να ταξιδέψεις μόνος; Η ίδια έρευνα έβαλε στο μικροσκόπιο 53 χώρες, εξετάζοντας παράγοντες όπως η ασφάλεια, το μέσο κόστος διαμονής σε ξενοδοχείο, τον αριθμό ομαδικών δραστηριοτήτων κ.ά, για να φτιάξει μια λίστα με τους κορυφαιούς προοορισμούς για solo travellers.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣύρος: Όλοι οι λόγοι που θα ερωτευτείς την”αρχόντισσα” των Κυκλάδων (και) τον Σεπτέμβριο12.09.2018

Ας δούμε τα αποτελέσματα:

Οι 10 top προορισμοί για solo ταξίδια

Σύμφωνα με την έρευνα της Planet Cruise, το Τόκιο είναι ο κορυφαίος προορισμός για solo ταξιδιώτες. Η πρωτεύουσα της Ιαπωνίας έχει τα περισσότερα αξιοθέατα (10.000) σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη πόλη στη λίστα, ενώ έχει και την τέταρτη καλύτερη βαθμολογία στον τομέα της ασφάλειας (76).

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕξερευνώντας τη Χίο μέσα από τα μονοπάτια της μεσαιωνικής ιστορίας της12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b