MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έτοιμο το resort με την πρώτη πλωτή βίλα στις Μαλδίβες

Έπειτα από τριάντα χρόνια κατασκευής, η Soneva αποκάλυψε ένα υπερπολυτελές resort στις Μαλδίβες. Ξεκινώντας από 5.500 δολάρια τη βραδιά, οι 14 βίλες του Soneva Secret αναμένεται να υποδεχτούν τους πλούσιους επισκέπτες τους τον Ιανουάριο του επόμενου έτους

Monopoli Team

Ένα μυστικό 30 χρόνων στο σύμπαν των ξενοδοχείων μόλις αποκαλύφθηκε. Έπειτα από τρεις δεκαετίες σκληρής δουλειάς, το premium concept resort της υπερπολυτελούς αλυσίδας φιλοξενίας Soneva, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες τους στους εξαιρετικά πλούσιους επισκέπτες του.

Το υπερπολυτελές βιώσιμο θέρετρο Soneva Secret 2024 βρίσκεται στην πιο απομακρυσμένη ατόλη των Μαλδίβων, τη Haa Dhaalu, και θα εγκαινιαστεί στις 10 Ιανουαρίου 2024. Κατασκευασμένο σε ένα παρθένο περιβάλλον, το resort διαθέτει 14 κορυφαίες ιδιωτικές βίλες προσβάσιμες μόνο με σκάφος, μεταξύ των οποίων η «Castaway», η πρώτη πλωτή βίλα των Μαλδίβων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: 10 ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση12.09.2018

Η διαμονή στις lux κατοικίες ξεκινά με ανεμπόδιστη θέα και άμεση πρόσβαση στην παραλία με τη λευκή άμμο ή την κρυστάλλινη λιμνοθάλασσα. Οι τεράστιες κύριες σουίτες είναι εξοπλισμένες με συρόμενες στέγες που προσφέρουν εκπληκτική θέα στον έναστρο ουρανό, ενώ κάθε βίλα διαθέτει ένα διπλανό υπνοδωμάτιο, στοιχείο που τις καθιστά ιδανικές για οικογένειες.

Οι κορυφαίες ανέσεις στο Soneva Secret 2024 συνοδεύονται φυσικά από εξίσου κορυφαίες υπηρεσίες. Οι φιλοξενούμενοι εξυπηρετούνται σε 24ωρη βάση από αφοσιωμένους «barefoot guardians» και «barefoot assistants», όπως τους αποκαλεί το resort.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Μάγισσα: Τελικά ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας;12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b