MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Νέες ταυτότητες: Από σήμερα η υποβολή αιτήσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα – Αναλυτικά η διαδικασία

Ξεκίνησε η λειτουργία της πλατφόρμας id.gov.gr. Οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλλουν αίτημα για την έκδοση νέου δελτίου, ενώ το κόστος θα είναι 10 ευρώ.

Monopoli Team

Σήμερα Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα, μέσω του gov.gr για τις νέες ταυτότητες. Οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλλουν αίτημα για την έκδοση νέου δελτίου, ενώ το κόστος θα είναι 10 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔήμος Αθηναίων: Σε νέο χώρο ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών θυμάτων βίας και των παιδιών τους12.09.2018

Συγκεκριμένα, στις 8.30π.μ. ξεκίνησε η λειτουργία της πλατφόρμας id.gov.gr, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ: Β’ 5619) των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου. Με τον τρόπο αυτό οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίζουν ψηφιακά τα ραντεβού τους, με τη διαθεσιμότητα να ξεκινά από την Τρίτη 26/9/23, για την έκδοση νέων τύπου ταυτοτήτων ή την αντικατάστασή τους λόγω μεταβολής των στοιχείων, λήξης ισχύος, φθοράς ή παλαιότητας.

Η πλατφόρμα υλοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και η είσοδος των πολιτών γίνεται με τη χρήση των κωδικών Taxisnet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔωρεάν περίθαλψη στις αδέσποτες γάτες προσφέρει ο Δήμος Πειραιά12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b