MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Αυτά είναι τα 50 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου – Ένα ελληνικό στη λίστα

Ανακοινώθηκε η λίστα με τα 50 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2023 – Δείτε ποιο ελληνικό ξενοδοχείο είναι ανάμεσά τους.

Monopoli Team

Ο οργανισμός που καθιέρωσε το πρωτοπόρο brand 50 Best παρουσίασε μια νέα λίστα με τα «50 Καλύτερα Ξενοδοχεία του Κόσμου» (The World’s 50 Best Hotels) για το 2023, την οποία συνέταξε μια ομάδα 580 διεθνών «πολυταξιδεμένων εμπειρογνωμόνων» της ξενοδοχειακής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Η λίστα περιλαμβάνει κορυφαία ξενοδοχεία από 35 τοποθεσίες σε έξι ηπείρους. Σχεδόν τα μισά από τα 50 ξενοδοχεία της λίστας βρίσκονται στην Ευρώπη, ενώ η Ασία, με 18 ξενοδοχεία, πήγε επίσης καλά στην κατάταξη.

Στην Ιταλία το καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου

Κορυφαίο ξενοδοχείο στον κόσμο για το 2023 αναδείχθηκε το Passalacqua στην λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Πρόκειται για ένα νέο boutique ξενοδοχείο που στεγάζεται σε μια βίλα του 18ου αιώνα, με εντυπωσιακούς κήπους που φτάνουν μέχρι το νερό. Διαθέτει μόνο 24 δωμάτια που δίνουν την αίσθηση του ιδιωτικού σπιτιού και ανήκει στην οικογένεια De Santis.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: 10 ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση12.09.2018

Ένα ελληνικό ξενοδοχείο στη λίστα

Στη λίστα των The World’s 50 Best Hotels υπάρχει και ελληνική εκπροσώπηση. Πρόκειται για το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, το πολυτελές, πέντε αστέρων ξενοδοχειακό συγκρότημα στην αθηναϊκή Ριβιέρα.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑStatus Update: Ελένη Κουτσιούμπα, ηθοποιός12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b