MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Έλτον Τζον: Πουλάει το διαμέρισμά του έπειτα από 32 χρόνια – 5 εκατ. δολάρια η τιμή του

Έπειτα από 32 χρόνια, ο σούπερ σταρ της μουσικής αποφάσισε να αποχαιρετήσει το σπίτι του στην Ατλάντα. Το πολυτελές διαμέρισμα των 1.235 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται σε έναν 40όροφο πύργο κατοικιών με θέα ολόκληρη την πόλη και η τιμή πώλησής του είναι σχεδόν 5 εκατ. δολάρια.

Monopoli Team

Ο θρύλος της μουσικής Σερ Έλτον Τζον, αποφάσισε να αποχωριστεί το πολυτελές διαμέρισμά του στην Ατλάντα των ΗΠΑ. Έπειτα από περισσότερο από τρεις δεκαετίες ιδιοκτησίας από τον ίδιο τον Βρετανό μουσικό, το ακίνητο στον 40όροφο πύργο κατοικιών Park Place βγαίνει προς πώληση για κάτι λιγότερο από 5 εκατ. δολάρια μέσω του Sotheby’s International Realty.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPaul Mescal και Andrew Scott βρίσκουν τον έρωτα στο νέο trailer του All of Us Strangers12.09.2018

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, ο Έλτον Τζον είχε αγοράσει αρχικά μια μεζονέτα 230 περίπου τετραγωνικών μέτρων στον 36ο όροφο του κτιρίου, στις αρχές της δεκαετίας του 1990, για 925.000 δολάρια. Στη συνέχεια απέκτησε τις γειτονικές μονάδες για να φιλοξενήσει την τεράστια συλλογή φωτογραφιών του, διαμορφώνοντας τελικά έξι συνδυασμένα διαμερίσματα σε μια κατοικία που εκτείνεται σε δύο επίπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Louis Tomlinson δεν είναι απλά ένα εφηβικό pop idol – και χθες το απέδειξε12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b