MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Paul Mescal και Andrew Scott βρίσκουν τον έρωτα στο νέο trailer του All of Us Strangers

Έχουμε το trailer της νέας queer ρομαντικής ταινίας του Andrew Haigh με πρωταγωνιστές τον Andrew Scott και τον Paul Mescal, λίγο πριν δούμε την ταινία στις Νύχτες Πρεμιέρας.

Paul Mescal και Andrew Scott στο πρώτο trailer του All of Us Strangers
Paul Mescal και Andrew Scott στο πρώτο trailer του All of Us Strangers
Monopoli Team

Το trailer για το νέο queer ρομάντζο του Andrew Haigh, All of Us Strangers, κυκλοφόρησε, δίνοντας μάς μια γεύση από την ταινία, στην οποία οι Paul Mescal και Andrew Scott υποδύονται δύο γείτονες που ερωτεύονται.

Στην ταινία, που βασίζεται στο ιαπωνικό μυθιστόρημα Strangers του 1987 του Taichi Yamada, πρωταγωνιστεί ο “Hot παπάς”  του Fleabag ως Adam, ένας καταθλιπτικός σεναριογράφος που ζει στο Λονδίνο και προσπαθεί να γράψει ένα σενάριο εμπνευσμένο από τους αείμνηστους γονείς του. Ένα βράδυ, ο γείτονάς του στην πολυκατοικία Χάρι (ο γνωστός από το Normal People και πιο πρόσφατα το Aftersun, Paul Mescal) επιστρέφει στο σπίτι μεθυσμένος και τον φλερτάρει.

Η συνάντησή τους “διαταράσσει τον ρυθμό της καθημερινότητας [του Άνταμ]”, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας.

Το τρέιλερ δείχνει τον Άνταμ να επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι, όπου βρίσκει τους επί δεκαετίες πεθαμένους γονείς του, τους οποίους υποδύονται η Κλερ Φόι και ο Τζέιμι Μπελ, να του εμφανίζονται ζωντανοί.

“Είναι αληθινό αυτό;” ρωτάει ο Άνταμ τους γονείς του σε μια σκηνή. “Το νιώθεις αληθινό;” απαντά ο χαρακτήρας της Foy.

Σε μια άλλη, ο Harry του Mescal λέει στον Adam: “Είναι αστείο. Δεν χρειάζονται πολλά για να σε κάνουν να νιώσεις όπως τότε”.

“Πάντα ένιωθα μόνος”, λέει ο Adam. “Αυτό είναι ένα καινούργιο συναίσθημα”.

Μετά την πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Telluride στις 31 Αυγούστου, η ταινία All of Us Strangers έκανε το ντεμπούτο της με άριστη βαθμολογία 100 τοις εκατό στους κριτικούς στον ιστότοπο Rotten Tomatoes. Τώρα βρίσκεται στο 94% στον ιστότοπο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Vanity Fair, ο Andrew Haigh δήλωσε ότι οι Scott και Mescal είχαν άμεση χημεία μεταξύ τους.

“Υπήρχε χημεία μεταξύ των δύο τους κυριολεκτικά από τη στιγμή που τους είδα μαζί”, είπε στο δημοσίευμα.

Μιλώντας για τις ερωτικές σκηνές της ταινίας, ο σκηνοθέτης είπε: “Και οι δύο τους ήταν αρκετά ατρόμητοι. Δεν υπήρχε η αίσθηση ότι φοβόντουσαν να προσεγγίσουν αυτές τις σκηνές. Ήξεραν πόσο σημαντικές ήταν”.

Ο Haigh εξήγησε επίσης ότι είχε την πρόθεση να επιλέξει έναν γκέι ηθοποιό, όπως ο Scott, για τον ρόλο του Adam. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι δεν πιστεύει ότι μόνο οι γκέι ηθοποιοί πρέπει να υποδύονται γκέι χαρακτήρες.

“Δεν είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι πρέπει να βάλεις έναν ομοφυλόφιλο ηθοποιό σε έναν ομοφυλόφιλο ρόλο, αλλά γι’ αυτόν τον ρόλο το ήθελα, επειδή προσπαθούσα να ξεδιαλύνω κάποιες αποχρώσεις μιας συγκεκριμένης γενιάς ομοφυλόφιλων”, δήλωσε ο Haigh.

Για τον Scott είπε: “Χρειαζόμουν κάποιον που θα μπορούσε να το καταλάβει αυτό και να κάνει αυτές τις συζητήσεις μαζί μου. Δεν ήθελα να νιώθω ότι προσπαθούσα να εξηγήσω πώς ήταν”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧρόνια πολλά Paul Mescal: Όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τον υποψήφιο για Όσκαρ πρωταγωνιστή του “Aftersun”12.09.2018

Το All of Us Strangers αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου Στην Ελλάδα η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας. Ανακαλύψτε το πρόγραμμα και τα highlight του φεστιβάλ εδώ.

Δείτε το trailer:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b