MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Απονέμεται και φέτος το θεατρικό βραβείο Ελευθερία Σαπουντζή

Τη φετινή εκδήλωση θα καλωσορίσει ο ηθοποιός Δημήτρης Καταλειφός, ενώ η σκηνοθέτιδα Ελένη Ευθυμίου θα παρουσιάσει αποσπάσματα από τη δουλειά της Ελευθερίας Σαπουντζή.

Monopoli Team

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, το Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας, τιμώντας τη μνήμη της πρόωρα εκλιπούσας Ελευθερίας Σαπουντζή, βραβεύει μία ή ένα νέα/ο καλλιτέχνη του θεατρικού χώρου.

Η φετινή βράβευση θα γίνει τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:00, στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας, στην Κυψέλη (Κεφαλληνίας 16).

Κατά τη φετινή εκδήλωση, θα καλωσορίσει ο ηθοποιός Δημήτρης Καταλειφός, η σκηνοθέτιδα Ελένη Ευθυμίου θα παρουσιάσει αποσπάσματα από τη δουλειά της Ελευθερίας Σαπουντζή, ενώ η απονομή του βραβείου ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ θα γίνει όπως πάντα από την ηθοποιό και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας, Μπέττυ Αρβανίτη.

Τα μέλη της επιτροπής φέτος είναι οι: Κων. Ζαμάνης, Δηώ Καγγελάρη, Ακύλλας Καραζήσης, Δημ. Καραντζάς, Αγγ.Τριανταφύλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘέατρο Πορεία: 3 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις στο πρόγραμμα της νέας σεζόν – Προσφορά προπώλησης έως 25/912.09.2018

Το σκεπτικό του Σωματείου «Ελευθερία Σαπουντζή»

Συγγενείς και φίλοι της Ελευθερίας Σαπουντζή ,που μας άφησε απροσδόκητα το Σεπτέμβριο του 2000, αποφασίσαμε να ιδρύσουμε στο όνομά της ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο με αποκλειστικό σκοπό την ανά διετία απονομή χρηματικού βραβείου ύψους 3000 ευρώ σε μία νέα καλλιτέχνιδα (ηθοποιό, σκηνοθέτη ή μεταφράστρια), έως 30 ετών, της οποίας η πορεία και το ήθος να προοιωνίζουν μία περαιτέρω εξέλιξη που αξίζει να υποστηριχθεί.

Στο καταστατικό του Σωματείου προβλέπεται 5μελής επιτροπή, αποτελούμενη από επιφανή μέλη της καλλιτεχνικής κοινότητας που αλλάζουν ανά διετία και της οποίας αποκλειστική αρμοδιότητα είναι η επιλογή της καλλιτέχνιδας στην οποία θα απονεμηθεί το βραβείο. Την επιλογή αυτή πρέπει να αναλαμβάνουν καλλιτέχνες που έχουν οι ίδιοι επιδείξει την δική του συνέπεια και ήθος, και που παρακολουθούν με αγάπη προσπάθειες των νέων.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b