MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το πρώτο πράγμα που κάνεις μόλις προσγειωθεί το αεροπλάνο είναι και το χειρότερο: Ένας αεροσυνοδός εξηγεί

Καλό θα ήταν στην επόμενη πτήση σου να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τα λόγια του.

Monopoli Team

Είναι πάντα σημαντικό να θυμόμαστε τους βασικούς κανόνες (άγραφους και μη) του αεροπλάνου όταν βρισκόμαστε στον αέρα. Κανείς δεν θέλει για παράδειγμα να ρίχνεις το κάθισμα σου και να μειώνεις τον ελεύθερο χώρο του επιβάτη που κάθεται από πίσω σου. Δεν είναι τυχαίο πως η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μία από τις πιο εκνευριστικές που μπορείς να κάνεις σε μια πτήση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤσιτσιπάς: “Δεν παίζουμε μόνο για εμάς, αλλά για όσους επηρεάστηκαν από τις φωτιές και τις πλημμύρες”12.09.2018

Ένας αεροσυνοδός, λοιπόν, ο Tommy Cimato, αποφάσισε να μας δώσει μέσω ενός βίντεο στο TikTok του μερικές απλές ταξιδιωτικές συμβουλές καλό θα ήταν να τις ακολουθούμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Sienna Miller το νέο πρόσωπο των Marks & Spencer12.09.2018

Μια συμβουλή, για την οποία πολλοί από εμάς ίσως είμαστε ένοχοι, είναι να βγάζουμε τα παπούτσια μας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Μπορεί το να χαλαρώνεις με τις κάλτσες σου να μην ακούγεται τόσο κακό, ωστόσο το να περπατήσεις ξυπόλητος στο διάδρομο του αεροπλάνου είναι ό,τι χειρότερο. «Μην περπατάτε ξυπόλητοι, μην βγάζετε τα παπούτσια σας τα πατώματα είναι βρώμικα. Βλέπω τόσους πολλούς ανθρώπους να το κάνουν αυτό, δεν είναι υγιεινό, μην το κάνετε», εξήγησε ο αεροσυνοδός.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b