MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το Προξενιό της Ιουλίας: Τέσσερα νέα teasers μάς βάζουν στο “σύμπαν” της νέας σειράς του Alpha

Λίγες μέρες πριν κάνει πρεμιέρα στο νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του σταθμού, ο Alpha δημοσίευσε τέσσερα νέα teasers, δίνοντάς μας μια γενναιόδωρη γεύση από όλα όσα θα δούμε στην πολυαναμενόμενη σειρά.

Monopoli Team

Η σειρά βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Γιώργου Πολίτη, “Το Προξενιό της Ιουλίας”, κάνει πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου στον Alpha. Στο μεταξύ, ο τηλεοπτικός σταθμός δημοσίευσε όχι ένα, αλλά τέσσερα teasers, δίνοντάς μας μια γενναιόδωρη γεύση απο τον κόσμο της νέας πολυαναμενόμενης σειράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο προξενιό της Ιουλίας: Η ιστορία πίσω από το αυθεντικό ρούχο της Ευγενίας Ξυγκόρου στη νέα σειρά του Alpha12.09.2018

Τι βλέπουμε στα νέα teasers

Η τρυγόνα από την αρχαιότητα συμβολίζει την πιστή γυναίκα. Η τρυγόνα όταν το ταίρι της πεθάνει, δεν ζευγαρώνει ποτέ ξανά…

Τέσσερις δυνατές σκηνές μάς “βάζουν” στον κόσμο της Ιουλίας. «Αυτού ψηλά που περπατείς, τρυγόνα μωρή τρυγόνα και χαμηλά λογιάζεις τρυγόνα μου γραμμένη». Ένα όμορφο κορίτσι που ονειρεύεται το γάμο της. «Μην είδες τον ασίκη μου, τρυγόνα μωρή τρυγόνα, τον αγαπητικό μου, τον άντρα τον δικό μου». Δύο νέοι που μοιράζονται τον έρωτά τους. «Εψές προψές τον είδαμε στον κάμπο ξαπλωμένο».

Ένα προξενιό που μέλλει να αλλάξει τις ζωές όλων. «Μαύρα πουλιά τον τρώγανε κι άσπρα τον τριγυρνούσαν». Μία παλαιά έχθρα μεταξύ δυο οικογενειών που ξαναφουντώνει.

Τις σκηνές των teasers ντύνει το παραδοσιακό τραγούδι “Τρυγόνα” με τη φωνή της Βασιλικής Καρακώστα σε διασκευή/ενορχήστρωση του Ανδρέα Κατσιγιάννη.

Δείτε τα τέσσερα νέα teasers της σειράς

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b