MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
21
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ντανιίλ Μεντβέντεφ: Μαθήματα τένις με τον 3ο καλύτερο παίκτη του κόσμου προσφέρει ξενοδοχείο στις Μαλδίβες

Ατομικές προπονήσεις και φιλικούς αγώνες τένις με τον αντίπαλο του Τζόκοβιτς στο US Open, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, προσφέρει στοιυς επισκέπτες του, το υπερπολυτελές θέρετρο Soneva Fushi στις Μαλδίβες.

Monopoli Team

Μπορεί οι Μαλδίβες να είναι σχεδόν ταυτόσημες με την έννοια των διακοπών για απόλυτη χαλάρωση, ωστόσο εκτός από τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία της, η νησιωτική χώρα της Νότιας Ασίας μόλις απέκτησε άλλον ένα λόγο για να την επισκεφθεί κανείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝόβακ Τζόκοβιτς: Κατέκτησε το 24ο Grand Slam της καριέρας του – «Ζω το παιδικό μου όνειρο»12.09.2018

Στο πλαίσιο των επερχόμενων εμπειριών «Winter Collection», που προσφέρει στους επισκέπτες του, το πολυτελές resort Soneva Fushi μόλις ανακοίνωσε κάτι που ονειρεύεται κάθε φανατικός του τένις: ιδιαίτερα μαθήματα με τον νούμερο 3 τενίστα στην παγκόσμια κατάταξη, Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Willem Dafoe ήθελε πολύ να βρίσκεται στην πρεμιέρα του «Poor Things» στη Βενετία12.09.2018

Είτε λοιπόν είστε δεξιοτέχνης του τένις είτε όχι, ευκαιρίες σαν αυτή συναντά κανείς μια φορά στη ζωή, πόσο μάλλον όταν το τερέν βρίσκεται σε μία από τις πιο εξαιρετικές τοποθεσίες του κόσμου. Από τις 22 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου 2023, οι «Sonevians» όλων των ηλικιών μπορούν να απολαύσουν ατομικές προπονήσεις και φιλικούς αγώνες με τον Ντανιίλ στα υπαίθρια ή στεγασμένα γήπεδα τένις ολυμπιακών διαστάσεων του συγκροτήματος.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα