MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Finos Film στέλνει ευχές για τη νέα σχολική χρονιά με το πιο νοσταλγικό βίντεο

Η Finos Film συγκέντρωσε τις αγαπημένες μας σκηνές από ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου σε ένα άκρως νοσταλγικό βίντεο.

Monopoli Team

Σήμερα σηματοδοτείται η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Αυτή είναι μία μέρα σίγουρα συνδεδεμένη με το “άγχος της πρώτης ημέρας”, αλλά και με την γλυκόπικρη συνειδητοποίηση ότι το καλοκαίρι τελείωσε.

Στον ελληνικό κινηματογράφο, ο χώρος του σχολείου είχε ουκ ολίγες φορές πρωταγωνιστικό ρόλο, πλαισιώνοντας ταινίες που αγαπήσαμε πολύ και έχουν μείνει αξέχαστες. Έτσι, η Finos Film συγκέντρωσε τις αγαπημένες μας σκηνές από ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου με επίκεντρο, φυσικά, το σχολείο. Με το πιο όμορφο και νοσταλγικό βίντεο, ευχήθηκε σε όλους μια καλή σχολική χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαρίκα Κοτοπούλη: Η μεγάλη κυρία του θεάτρου που άφησε εποχή12.09.2018

Γράφοντας χαρακτηριστικά: “Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς χτύπησε! Καλή αρχή σε όλους και… καλή τύχη βεβαίως βεβαίως”, μοιράστηκε το βίντεο-κολάζ, το οποίο μας ταξίδεψε στα αθώα χρόνια της «Δασκάλας με τα Ξανθά Μαλλιά» και της «Μαρίας της Σιωπής», στο θρανίο της άτακτης Λίζας Παπασταύρου στο «Το Ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο», στην πολυτάραχη περιπέτεια της Λίζας και της Μίτσης στο «Η Λίζα και η Άλλη», στο θυελλώδες γυμνάσιο του «Νόμος 4000», στην ξεκαρδιστική κωμωδία «Η Γυναίκα μου Τρελάθηκε» και στο οικογενειακό δράμα, «Το Θύμα».

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b