MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οι Rolling Stones στα καλύτερά τους: Ενθουσίασε το “Angry” – και βίντεο κλιπ με τη Sydney Sweeney

Οι Rolling Stones έδωσαν στην δημοσιότητα το “Angry”, το πρώτο κομμάτι από το νέο τους άλμπουμ, “Hackney Diamonds” που συνοδεύεται από ένα βίντεο κλιπ με πρωταγωνίστρια την σταρ του Euphoria, Sydney Sweeney.

Η Sydney Sweeney rockstar στο νέο βίντεο κλιπ των Rolling Stones
Η Sydney Sweeney rockstar στο νέο βίντεο κλιπ των Rolling Stones
Monopoli Team

Την περασμένη εβδομάδα, μία αινιγματική διαφήμιση σε μία τοπική εφημερίδα μάς είχε κάνει να αναρωτιόμαστε αν οι θρυλικοί Rolling Stones θα επέστρεφαν πράγματι με νέο δίσκο (μετά από 18 ολόκληρα χρόνια). Πριν από λίγες ημέρες το συγκρότημα προέβη και επίσημα στην παγκόσμια ανακοίνωση του “Hackney Diamonds” με ένα βίντεο επαυξημένης πραγματικότητας, στην ιστοσελίδα dontgetangrywithme.com.

Χθες η αναμονή τελείωσε και οι Rolling Stones έδωσαν στην δημοσιότητα το “Angry”, το πρώτο κομμάτι από το νέο τους άλμπουμ, “Hackney Diamonds”, το οποίο συνοδευόταν από ένα βίντεο κλιπ με πρωταγωνίστρια την “Κάσι” του Euphoria, Sydney Sweeney.

Τα μέλη του συγκροτήματος Mick Jagger, Keith Richards και Ronnie Wood μίλησαν για το νέο δίσκο, η παραγωγή του οποίου έγινε από τον Andrew Watt, σε ένα livestream που πραγματοποιήθηκε στο Hackney Empire χθες το απόγευμα (6 Σεπτεμβρίου) με παρουσιαστή τον Jimmy Fallon.

Αποκαλύπτοντας το νέο άλμπουμ, ο Μικ Τζάγκερ – που πρόσφατα γιόρτασε τα 80ά του γενέθλια – δήλωσε: “Είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε το νέο μας single που λέγεται ‘Angry’ και το νέο βίντεο. Το νέο μας άλμπουμ ‘Hackney Diamonds’ κυκλοφορεί επίσης στις 20 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤσάρλι Γουάτς: Η “ήρεμη δύναμη” των Rolling Stones που άλλαξε για πάντα την rock μουσική12.09.2018

Οι Rolling Stones αποκάλυψαν επίσης ότι το άλμπουμ θα περιλαμβάνει και δύο τραγούδια που πρόλαβαν να ηχογραφήσουν με τον ντράμερ τους Charlie Watts, που έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια.


Μιλώντας για την πρόσκληση για το βίντεο, η Sweeney δήλωσε στο Fallon: “Φρίκαρα, τηλεφώνησα στην οικογένειά μου και έφερα τη μαμά μου. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ”.

Και πρόσθεσε: “Δεν ήξερα ότι θα ήταν το πρώτο single… έχει κολλήσει στο κεφάλι μου”.,

Προς το παρόν οι κριτικές και οι αντιδράσεις του κοινού για το κομμάτι είναι ενθουσιώδεις. Μια κριτική από την Telegraph βαθμολόγησε το τραγούδι με 5 στα 5 αστέρια, χαρακτηρίζοντάς το ως το “καλύτερο single του συγκροτήματος εδώ και τέσσερις δεκαετίες, μια απόλυτη έκρηξη [με] εξωφρενική, πρόστυχη προκλητικότητα” και “αδιαπραγμάτευτα old-school”.

Το τελευταίο άλμπουμ των Stones ήταν ένα LP με blues διασκευές, το “Blue & Lonesome” (2016).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Η Ιζαμπέλ Ιπέρ στο ρόλο της συνδικαλίστριας12.09.2018

Το πλήρες tracklisting για το ‘Hackney Diamonds’ είναι το εξής:

‘Angry’
‘Get Close’
‘Depending On You’
‘Bite My Head Off’
‘Whole Wide World’
‘Dreamy Skies’
‘Mess It Up’
‘Live By The Sword’
‘Driving Me Too Hard’
‘Tell Me Straight
‘Sweet Sound Of Heaven’
‘Rolling Stone Blues’

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο κλιπ του “Angry”:

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b