MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

In Utero: Οι Nirvana κυκλοφορούν ειδική επανέκδοση για την 30η επέτειο του άλμπουμ

Το αξέχαστο τελευταίο άλμπουμ του ροκ συγκροτήματος, Nirvana, θα κυκλοφορήσει σε διάφορες μορφές, οι οποίες μάλιστα θα περιέχουν πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια.

Monopoli Team

Η κυκλοφορία μιας ειδικής επανέκδοσης του “In Utero” των Nirvana για την 30ή επέτειο του άλμπουμ είναι γεγονός.

Το τελευταίο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος κυκλοφόρησε στις 23 Σεπτεμβρίου 1993 και περιείχε τα hit singles ‘All Apologies’, το οποίο ερμήνευσαν στην εκπομπή MTV Unplugged την ίδια χρονιά, και ‘Heart Shaped Box’.

Στις 27 Οκτωβρίου, το άλμπουμ-ορόσημο θα επανακυκλοφορήσει σε διάφορες μορφές, όπως μια περιορισμένης έκδοσης συλλογή με 8 LP super deluxe, μια συλλογή από πέντε CD super deluxe, μια έκδοση LP και μία 10 ιντσών, μια έκδοση με δύο CD deluxe και μια ψηφιακή έκδοση super deluxe.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBjork: Κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ για το Victimhood – Και μία 30λεπτη συζήτηση για τη θυματοποίηση, την αυτολύπηση, την αισιοδοξία12.09.2018

Οι τρεις υπερπολυτελείς εκδόσεις περιλαμβάνουν συνολικά 72 κομμάτια, με 53 ακυκλοφόρητα κομμάτια.

Περιλαμβάνει επίσης δύο πλήρεις συναυλίες, συμπεριλαμβανομένου του “Live In Los Angeles” (1993) και της τελευταίας εμφάνισης του συγκροτήματος στο Σιάτλ, “Live In Seattle” (1994), μαζί με έξι επιπλέον ζωντανά κομμάτια από τη Ρώμη, το Σπρίνγκφιλντ και τη Νέα Υόρκη.

Ο παραγωγός Jack Endino που επιμελήθηκε το ντεμπούτο της μπάντας “Bleach” του 1988, ανακατασκεύασε τα ζωντανά κομμάτια από στερεοφωνικές κασέτες για την επανέκδοση.

Επιπλέον, τα αρχικά 12 τραγούδια του ‘In Utero’, μαζί με πέντε bonus tracks και B-sides, έχουν υποστεί νέα επανεγγραφή από τις αρχικές αναλογικές στερεοφωνικές κασέτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕπιστροφή στην Αθήνα: Όλες οι συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις αυτόν τον Σεπτέμβριο12.09.2018

Οι συλλογές της super deluxe έκδοσης περιλαμβάνουν επίσης ένα αφαιρούμενο ακρυλικό πάνελ στο μπροστινό εξώφυλλο με τον εμβληματικό άγγελο του άλμπουμ, ένα 48σέλιδο βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο, το οποίο περιέχει ακυκλοφόρητες φωτογραφίες, ένα 20σέλιδο περιοδικό για τους φανς, μια λιθογραφία της αφίσας της περιοδείας στο Λος Άντζελες από τον καλλιτέχνη Hot Rod Coop, αντίγραφα του promo Angel mobile του 1993 από δισκοπωλείο, τρία φυλλάδια συναυλιών, δύο αποκόμματα εισιτηρίων για το Λος Άντζελες και το Σιάτλ, ένα πλαστικοποιημένο φύλλο της περιοδείας All-Access και τέσσερα υφασμάτινα αυτοκόλλητα – backstage passes της περιοδείας.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b