MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Κύθηρα: 7 ξεχωριστά μέρη για φαγητό

Εστιατόρια, ταβέρνες και παραδοσιακά καφενεία για αξέχαστα γεύματα στο νησί της Αφροδίτης.

Monopoli Team

Γραφικά χωριά, εντυπωσιακά κάστρα, μαγευτικές παραλίες, καταρράκτες και σπήλαια σάς περιμένουν στα Κύθηρα, ένα νησί με μια μοναδική γοητεία, στο σταυροδρόμι του Ιόνιου, του Αιγαίου και του Κρητικού Πελάγους. Όσο για τις γεύσεις που θα συνοδεύσουν το ταξίδι σας, τα τοπικά προϊόντα (το ξεροτήγανο, η κυθηραϊκή παραλλαγή της δίπλας, το θυμαρίσιο μέλι, τα τσιριγώτικα λαδοπαξίμαδα κ.ά.) θα σας κερδίσουν με τη νοστιμιά και την ποιότητά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓύθειο: Διακοπές με νησιώτικο αέρα στη Λακωνία12.09.2018

Μετά τις εξερευνήσεις σας, είναι η ώρα να δοκιμάσετε την παραδοσιακή κυθηραϊκή κουζίνα αλλά και τις πιο δημιουργικές γεύσεις που σερβίρουν τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του νησιού. Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες διευθύνσεις για αξέχαστα γεύματα στα Κύθηρα.

Ταβέρνα Φιλιώ

Στο καταπράσινο χωριό Κάλαμος, αξίζει να κάνετε μια στάση στην ταβέρνα Φιλιώ που σερβίρει νόστιμα παραδοσιακά πιάτα με προϊόντα από δικό τους περιβόλι. Ο Νίκος και η Κατερίνα διαλέγουν κάθε μέρα τα πιο φρέσκα υλικά, και από νωρίς ξεκινούν την προετοιμασία των πιάτων. Ο κοκκινιστός κόκορας με σπιτικά μακαρόνια, τα σαλιγκάρια, το τηγανόψωμο και τα ντολμαδάκια είναι μερικά από τα καλύτερα πιάτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέθανα: Ένας προορισμός – έκπληξη δύο ώρες από την Αθήνα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b