MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Μέθανα: Ένας προορισμός – έκπληξη δύο ώρες από την Αθήνα

Γνωστά για τα ιαματικά λουτρά τους, τις όμορφες παραλίες και τα αρχαιολογικά μνημεία τους, τα Μέθανα προσφέρονται για οικογενειακές, οικονομικές και χαλαρωτικές διακοπές σε επαφή με τη φύση, μόλις δύο ώρες από την Αθήνα.

Monopoli Team

Σε απόσταση μόλις δύο ωρών από την Αθήνα και μετά από μια πανέμορφη διαδρομή μέσα στη φύση, θα βρείτε τη φημισμένη λουτρόπολη των Μεθάνων, ένα από τα παλαιότερα θέρετρα του Αργοσαρωνικού. Η χερσόνησος των Μεθάνων βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της Πελοποννήσου και είναι γνωστή για τα λουτρά της και το ηφαίστειο στο χωριό Καμένη Χώρα. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με ferry boat από τον Πειραιά, αλλά και οδικώς μέσω Κορίνθου-Επιδαύρου (180 χλμ.).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤήλος: Το αυθεντικό και εναλλακτικό “πράσινο” νησί των Δωδεκανήσων12.09.2018

Καταπράσινα τοπία, οικισμοί με παραδοσιακό χρώμα, αρχαιολογικοί χώροι, πευκοδάση, παραλίες με πεντακάθαρα νερά, ιαματικές πηγές, θαλάσσιες δραστηριότητες και πεζοπορία στα μονοπάτια του ηφαιστείου με πανοραμική θεά στον Αργοσαρωνικό, είναι μόνο μερικά από αυτά που μπορείτε να απολαύσετε στα Μέθανα, έναν προορισμό ιδανικό για όσους αναζητούν την απλότητα, την ηρεμία και την επαφή με τη φύση στις διακοπές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆργιλος: Η παραλία της Κρήτης όπου μπορείτε να κάνετε φυσικό σπα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b