MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Market Pass: 10 ερωτήσεις – απαντήσεις για τις αιτήσεις, τις πληρωμές, τα κριτήρια και τους δικαιούχους

Ο δρόμος για την καταβολή του Market Pass 2 σε παλαιούς και νέους δικαιούχους άνοιξε με την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Photo by Tara Clark on Unsplash
Photo by Tara Clark on Unsplash
Monopoli Team

Ο δρόμος για την καταβολή του Market Pass 2 σε παλαιούς και νέους δικαιούχους άνοιξε με την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, ενώ η πρεμιέρα της πλατφόρμας για την υποβολή των αιτήσεων έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου. Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν έως τις 31 Οκτωβρίου 2023, ενώ οι πληρωμές για τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο θα γίνουν σε μία δόση σταδιακά έως τις 5 Νοεμβρίου ανάλογα με τον χρόνο υποβολής της αίτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑναψυκτικά, Παγωτά & Μπύρα: Οι καλοκαιρινές απολαύσεις γίνονται πιο ακριβές – Σε άνοδο και η ιδιωτική ετικέτα12.09.2018

Αναλυτικότερα η καταβολή των ποσών στους δικαιούχους θα γίνει:

– Έως 29 Σεπτεμβρίου 2023 για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2023 και για όσους είχαν λάβει ήδη την ενίσχυση και είναι εκ νέου δικαιούχοι. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι φορολογικές δηλώσεις των δικαιούχων να έχουν εκκαθαριστεί έως την 25η Σεπτεμβρίου 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b