MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε 10 από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα (28/08-01/09) στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.

author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

[relart 1]

Τηλεόραση

“Η πιο σκοτεινή ώρα” του Joe Wright: STAR στις 22.00, Δευτέρα 28/08

Βιογραφική δραματική ταινία εποχής του 2017, βραβευμένη με 2 βραβεία Oscar. Τον Μάιο του 1940, η μοίρα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εξαρτάται από τον Winston Churchill (Gary Oldman), ο οποίος πρέπει να αποφασίσει αν θα διαπραγματευτεί με τον Adolf Hitler ή θα πολεμήσει γνωρίζοντας ότι αυτό μπορεί να σημάνει το τέλος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

“Σχέδιο πτήσης” του Robert Schwentke: ΣΚΑΪ στις 22, Τρίτη 29/08

Θρίλερ μυστηρίου του 2005 με τους Jodie Foster και Peter Sarsgaard. Μια γυναίκα που πενθεί και η κόρη της επιστρέφουν αεροπορικώς από το Βερολίνο στην Αμερική. Στα 30.000 πόδια, το παιδί εξαφανίζεται και κανείς δεν παραδέχεται ότι ήταν ποτέ στο αεροπλάνο.

“Η ζωή του Πι” του Ang Lee: COSMOTE CINEMA 1HD στις 21.00, Τετάρτη 30/08

Δραματική περιπέτεια φαντασίας του 2012, βραβευμένη με 4 βραβεία Oscar. Ένας νεαρός άνδρας (Suraj Sharma) που επιβιώνει από μια καταστροφή στη θάλασσα, οδηγείται σε ένα επικό ταξίδι περιπέτειας και ανακαλύψεων. Καθώς βρίσκεται στο πέλαγος, δημιουργεί μια απροσδόκητη σχέση με έναν άλλο επιζώντα: μια θηριώδη τίγρη της Βεγγάλης.

“Interstellar” του Christopher Nolan: STAR στις 22.00, Τετάρτη 30/08

Κορυφαία περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας tyo 2014, βραβευμένη με Oscar. Όταν η Γη καθίσταται ακατοίκητη στο μέλλον, ένας αγρότης και πρώην πιλότος της NASA, ο Joseph Cooper (Matthew McConaughey), αναλαμβάνει να πιλοτάρει ένα διαστημόπλοιο, μαζί με μια ομάδα ερευνητών, για να βρει έναν νέο πλανήτη για τους ανθρώπους.

“Αγαπημένε μου Τζον” του Lasse Hallström: ANT1 στις 23.00, Πέμπτη 31/08

Δραματική ρομαντική του 2010 με θέμα τον έρωτα και τον πόλεμο. Μια ιστορία για έναν στρατιώτη (Channing Tatum) που ερωτεύεται μια συνεσταλμένη φοιτήτρια(Amanda Seyfried), ενώ βρίσκεται στο σπίτι του με άδεια.

“Trial by Fire” του Edward Zwick: STAR στις 22.00, Πέμπτη 31/08

Βιογραφική δραματική ταινία του 2018, με τους Jack O’Connell και Laura Dern. Η τραγική και αμφιλεγόμενη ιστορία του Cameron Todd Willingham, ο οποίος καταδικάστηκε σε θάνατο στο Τέξας για τη δολοφονία των τριών παιδιών του, ακόμη και όταν επιστημονικά στοιχεία και μαρτυρίες εμπειρογνωμόνων υποστήριζαν τον ισχυρισμό της αθωότητάς του.

“Έτσι είναι η ζωή” των Olivier Nakache και Éric Toledano: ANT1 στις 21.00, Παρασκευή 01/09

Γαλλική κομεντί του 2017 με τους Jean-Pierre Bacri και Jean-Paul Rouve. Ένα ταραχώδες γαμήλιο πάρτι που πραγματοποιείται σε ένα γαλλικό παλάτι του 17ου αιώνα οργανώνεται με τη βοήθεια του … “προσωπικού” που βρίσκεται στα παρασκήνια.

“Σιωπηλός εφιάλτης” του Joby Harold: ΣΚΑΪ στις 22.00, Παρασκευή 01/09

Δράμα μυστηρίου του 2007 με πρωταγωνιστή τον Hayden Christensen.Ένας πλούσιος νεαρός που υποβάλλεται σε εγχείρηση μεταμόσχευσης καρδιάς ανακαλύπτει ότι η χειρουργική ομάδα σκοπεύει να τον δολοφονήσει.

Πλατφόρμες

“Το Μεγάλο Δέλεαρ” του Celso R. García: Από την Τετάρτη 30/08 στο NETFLIX

Μια ξεκαρδιστική Ισπανόφωνη κωμωδία κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στο Netflix.  Όταν παρουσιάζεται μια χρυσή ευκαιρία για να βελτιωθεί η τύχη ενός ξεχασμένου ψαροχωριού, οι κάτοικοί του βάζουν τα δυνατά τους για να το πετύχουν, ακόμα και με ύπουλα κόλπα.

“Βερολίνο, Αντίο” του Fatih Akin sto CINOBO

Γερμανική δραματική κομεντί του 2016. Ενώ η μητέρα του βρίσκεται σε κλινική αποτοξίνωσης και ο πατέρας του σε “επαγγελματικό” ταξίδι με τη γραμματέα του, ένας 14χρονος περνά το καλοκαίρι του βαριεστημένος και μόνος στη βίλα της οικογένειας. Όταν γνωρίζει ένα (επίσης) περιθωριακό αγόρι, θα γίνουν γρήγορα φίλοι. Μαζί θα κλέψουν ένα αυτοκίνητο να τους πάρει μακριά από το Βερολίνο.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b