MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε 10 από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα (21-25/08) στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας

author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Αντίστροφη μέτρηση για το «Οπενχάιμερ»12.09.2018

Τηλεόραση

“Επικίνδυνες παρέες” του James Mangold: COSMOTE CINEMA 2HD στις 20.00, Δευτέρα 21/08

Κωμική περιπέτεια του 2010 με τους Tom Cruise και Cameron Diaz. Στη διάρκεια μιας πτήσης, η γνωριμία της γοητευτικής Τζουν με τον μυστηριώδη -αν και παραστρατημένο- μυστικό πράκτορα Ρόι μπλέκει την ίδια στις πιο αναπάντεχες καταστάσεις της ζωής της κι εκείνον στα δίχτυα του έρωτα…

“Φθινόπωρο στη Νέα Υόρκη” του Joan Chen: ΑΝΤ1 στις 23.00, Δευτέρα 21/08

Ρομαντικό δράμα του 2000 με τους Richard Gere και Winona Ryder. Η ταινία αφορά έναν 50χρονο πλεϊμπου που ερωτεύεται μια γλυκιά, αλλά ετοιμοθάνατη νεαρή κοπέλα, λόγω μιας ανίατης ασθένειας.

“Mile 22” του Peter Berg: STAR στις 22.00, Τρίτη 22/08

Θρίλερ δράσης του 2018 με πρωταγωνιστή τον Mark Wahlberg. Μια μικρή ομάδα επίλεκτων αξιωματικών της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών, μέρος μιας άκρως απόρρητης μονάδας, προσπαθεί να βγάλει λαθραία από την Ινδονησία έναν μυστηριώδη αστυνομικό με άκρως απόρρητες πληροφορίες.

“Σκοτεινός Κώδικας” του Alex Proyas: ΣΚΑΪ στις 22.00, Τρίτη 22/08

Μυστήριο επιστημονικής φαντασίας του 2009 με τον Nicolas Cage. Ο καθηγητής του M.I.T. John Koestler συνδέει μια μυστηριώδη λίστα αριθμών από μια χρονοκάψουλα με παρελθοντικές και μελλοντικές καταστροφές και ξεκινά την προσπάθεια να αποτρέψει την απόλυτη καταστροφή.

“1976” της Manuela Martelli: Πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 2HD στις 22.00, Τετάρτη 23/08

Πρεμιέρα στην Cosmote TV για μια δραματική ταινία του 2022 που διαδραματίζεται στη Χιλή το 1976. Μια μεγαλοαστή μετακομίζει στο οικογενειακό εξοχικό για να επιβλέψει την ανακαίνισή του. Όταν ο τοπικός ιερέας την πείθει να φροντίσει κρυφά έναν τραυματισμένο νεαρό, εκείνη αρχίζει να αναθεωρεί όλα όσα πίστευε.

“Η περίπτωση Λάρι Κράουν” του Tom Hanks: AΝΤ1 στις 21.00, Πέμπτη 24/08

Ρομαντική κομεντί του 2011 με τους Tom Hanks και Julia Roberts. Όταν ο Λάρι Κρόουν απολύεται από υπάλληλος καταστήματος, συνειδητοποιεί ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή στη ζωή του. Πνιγμένος στα χρέη και χωρίς προσανατολισμό, επιστρέφει  ξανά στο πανεπιστήμιο. Εκεί θα κάνει παρέα με μια ομάδα μαθητών που οδηγούν βέσπες, ενώ θα νιώσει μια ιδιαίτερη έλξη για την καθηγήτριά του.

“The Last Full Measure” του Todd Robinson: ΕΡΤ2 στις 22.00, Παρασκευή 25/08

Πολεμικό δράμα παραγωγής ΗΠΑ του 2019. H ταινία ακολουθεί την ιστορία του βετεράνου από τον πόλεμο του Βιετνάμ, Γουίλιαμ Πιτσενμπάργκερ, που ήταν ιατρός της πολεμικής αεροπορίας και έσωσε πάνω από 60 άτομα. Κατά την διάρκεια μιας αποστολής του προσφέρθηκε να φύγει με ελικόπτερο από ένα σημείο που ήταν γεμάτο φωτιές, ωστόσο έμεινε για να σώσει τους στρατιώτες του. 32 χρόνια αργότερα ο υπάλληλος του Πενταγώνου Σκοτ Χόφμαν μαθαίνει ότι τελικά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Πλατφόρμες

“Μικρά Αγγλία” του Παντελή Βούλγαρη στο NETFLIX από Τρίτη 22/08

Η Ελληνική δραματική ταινία εποχής του 2013 προστίθεται αυτή την εβδομάδα στο Netflix. Στο νησί της Άνδρου στις αρχές του 20ού αιώνα, η Όρσα αναστατώνεται όταν αναγκάζεται να παντρευτεί εκείνον που διάλεξε η μητέρα της αντ’ αυτού που αγαπά- ο οποίος καταλήγει με την αδερφή της.

“Το καλοκαίρι του ’85” του François Ozon στο CINOBO

Βραβευμένη Γαλλική δραματική ρομαντική ταινία εποχής του 2020. Καλοκαίρι του 1985. Το μικρό ιστιοπλοϊκό σκάφος του 16χρονου Αλέξ αναποδογυρίζει κοντά στις ακτές της Νορμανδίας. Ο 18χρονος Νταβίντ τον σώζει ηρωικά. Ο Αλέξ μόλις βρήκε τον φίλο των ονείρων του. Μπορεί όμως το όνειρο να διαρκέσει πάνω από ένα καλοκαίρι;

“Η εξουσία της νύχτας” του David Ayer στο NETFLIX

Στις νέες και δημοφιλής προσθήκες του Netflix βρίσκεται μια αστυνομική ταινία δράσης του 2008 με τον Keanu Reeves. Ένας αστυνομικός υπό κάλυψη, απογοητευμένος από το θάνατο της γυναίκας του, εμπλέκεται στη δολοφονία ενός αξιωματικού και πρέπει να παλέψει για να αποκαταστήσει την υπόληψή του.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b