MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Pedro Pascal βρέθηκε σε έκθεση αφιερωμένη στον ίδιο, αλλά δεν μπόρεσε να μπει

Όταν ένας αστέρας του Χόλιγουντ όπως ο Pedro Pascal επισκέπτεται μια μικρή αγγλική παραθαλάσσια πόλη, αυτό θα έπρεπε να αποτελεί μεγάλο γεγονός. Όμως ο υποψήφιος για Emmy ηθοποιός δεν έτυχε της αντιμετώπισης που θα περίμενε κανείς.

Πηγή: Russell Tovey/Instagram
Monopoli Team

Πρόσφατα, ο Pedro Pascal επισκέφθηκε τη μικρή αγγλική παραθαλάσσια πόλη Margate, όταν τυχαία έπεσε πάνω σε μια έκθεση ζωγραφικής αφιερωμένης στον ίδιο.

Συνοδευόμενος από τους podcasters Robert Diament και Russell Tovey, ο ηθοποιός του “The Last of Us” διαπίστωσε όμως ότι η έκθεση δεν λειτουργούσε εκείνη την ημέρα.

Τότε, απτόητο το τρίο, έβγαλε μια selfie έξω από την γκαλερί Rhodes έτσι ώστε να θυμούνται την ανεπιτυχή επίσκεψή τους και την ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μαζί με τη λεζάντα: «Οι φίλοι της τέχνης του Margate επανενώθηκαν».

Χαμογελώντας οι τρεις τους ποζάρουν δίπλα σε ένα μικρό ασπρόμαυρο σκίτσο του Pascal, που ανήκει στην καλλιτέχνιδα Heidi Gentle Burrell.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒραβεία Emmy 2023: Succession και Last of Us σάρωσαν τις υποψηφιότητες12.09.2018

«Ήταν απολύτως φανταστικό», δήλωσε η ίδια η καλλιτέχνις στην Independent αυτή την εβδομάδα. «Αν και μπορώ να φανταστώ ότι ήταν ελαφρώς αμήχανος, με όλα αυτά τα έργα τέχνης αφιερωμένα στον ίδιο. Είμαι στεναχωρημένη που εμφανίστηκε την Κυριακή που η γκαλερί ήταν κλειστή. Θα ήθελα πολύ ο Robert (σ.σ. ένας από τους podcasters) να τον φέρει όταν θα είμαστε πραγματικά ανοιχτοί», σχολίασε στο τέλος.

Από την πλευρά της η Jessica Rhodes Robb, συνιδιοκτήτρια της γκαλερί, συμπλήρωσε πως «νιώθουμε ταπεινωμένοι που δεν μπόρεσαν να μπουν. Η πολιτική μας για το κυριακάτικο άνοιγμα είναι σίγουρα υπό αναθεώρηση. Θα στείλουμε στον Pedro ένα δώρο από την έκθεση ως ένδειξη απολογίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAnthony Hopkins: Ο ηθοποιός υποδύεται τον Βρετανό “Σίντλερ” στη νέα του ταινία12.09.2018

Η έκθεση θα λειτουργεί στην παραθαλάσσια βρετανική πόλη μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου.

Με πληροφορίες από CNN. 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b