MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Γνωρίστε τις 6 μικρότερες χώρες της Ευρώπης

Εντυπωσιακά ορεινά τοπία, ηλιόλουστες παραλίες, ιστορικά μνημεία, γραφικά χωριά… Παρά το μικρό τους μέγεθος, αυτές οι χώρες της Ευρώπης έχουν πολλές ομορφιές για να σας μαγέψουν.

Monopoli Team

Πώς θα σας φαινόταν ένα ταξίδι σε μια χώρα που θα μπορούσατε να τη γυρίσετε και ανακαλύψετε τις ομορφιές της μέσα σε μία μόλις μέρα; Δείτε παρακάτω 6 χώρες της Ευρώπης που, παρά το μικρό τους μέγεθος, μπορούν να σας εκπλήξουν με τα αξιοθέατα, με τα φυσικά τοπία αλλά και με τους πολιτιστικούς θησαυρούς τους. Κάποιες από αυτές αποτελούν δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, ενώ άλλες συγκεντρώνουν πολύ μικρό αριθμό επισκεπτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTravel + Leisure: Οι 15 καλύτερες πόλεις της Ευρώπης για το 202312.09.2018

Ανδόρρα
Έκταση: 468 τ.χλμ.

Το Πριγκιπάτο της Ανδόρρας είναι ένα μικροσκοπικό κράτος στα Πυρηναία, μεταξύ Γαλλίας και Ισπανίας (περίπου 3,5 ώρες μακριά από τη Βαρκελώνη). Έχει έκταση 468 τ.χλμ. και μετρά μόλις 76.000 κατοίκους. Η πρωτεύουσα Ανδόρρα λα Βέλια βρίσκεται σε υψόμετρο 1.023 μ., γεγονός που την κάνει την υψηλότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης. Χιονοσκέπαστες βουνοκορφές, πυκνά δάση, λίμνες, ιαματικά λουτρά και γραφικοί οικισμοί που θυμίζουν ελβετικά χωριά στις Άλπεις περιμένουν τον επισκέπτη να τα εξερευνήσει.

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b