MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Φόνοι στο Καμπαναριό: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς του Alpha – Οι πρώτες εικόνες

Οι «Φόνοι στο καμπαναριό» είναι η νέα whodunnit αστυνομική κωμωδία που σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος, και έρχεται τη νέα σεζόν στον Alpha.

Monopoli Team

Στη μονή της Αγίας Θεοδούλης ξεκίνησαν να χτυπούν οι καμπάνες, κηρύσσοντας την έναρξη των γυρισμάτων της νέας κωμικής σειράς μυστηρίου «Φόνοι στο καμπαναριό» που έρχεται στον Alpha.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Παράδεισος των κυριών: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου κύκλου – Ποιο ρόλο θα υποδυθεί ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος12.09.2018

Οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου και Λυδία Τζανουδάκη ντύθηκαν στα μαύρα, ο Γιωργής Τσουρής και ο Βαγγέλης Δαούσης έπιασαν μεγεθυντικούς φακούς και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αντώνη Αγγελόπουλου, ξεκίνησαν τα γυρίσματα της κωμωδίας της χρονιάς.

Οι «Φόνοι στο καμπαναριό» είναι η νέα whodunnit αστυνομική κωμωδία του Alpha, που σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος, σκηνοθέτης των «Στο Παρά 5», «Είσαι Το Ταίρι Μου» και «Eγκλήματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτο Netflix οι ταινίες “El Greco”, “Καζαντζάκης” και “Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι” του Γιάννη Σμαραγδή12.09.2018

Tο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Νίκος Τσιάμης, Νίκος Μήτσας και Παναγιώτης Χριστόπουλος και την παραγωγή έχει αναλάβει η Filmiki.

Πρωταγωνιστούν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τη σειρά:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦόνοι στο καμπαναριό: Κυκλοφόρησε το animated τρέιλερ της νέας σουρεαλιστικής κωμωδίας του Alpha12.09.2018

Δείτε εδώ το animated τρέιλερ που έκλεψε τις εντυπώσεις:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b