MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Angus Cloud: Πέθανε στα 25 του ο “Fez” από τη σειρά Euphoria

Οι αρχές δήλωσαν ότι η αιτία θανάτου του Cloud δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί και ότι έχει ξεκινήσει έρευνα σε σχέση με τον θάνατό του.

Monopoli Team

Ο ηθοποιός από τη σειρά «Euphoria», Angus Cloud, πέθανε σε ηλικία 25 ετών στο σπίτι της οικογένειάς του στο Όκλαντ, μια εβδομάδα μετά την κηδεία του πατέρα του.

Η οικογένεια του Cloud ανέφερε σε δήλωσή της τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023: «Με μεγάλη θλίψη έπρεπε να αποχαιρετήσουμε σήμερα έναν απίστευτο άνθρωπο. Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδελφός και γιος, ο Angus ήταν ξεχωριστός για όλους μας, με τόσους πολλούς τρόπους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος Τόνι Μπένετ, σε ηλικία 96 ετών12.09.2018

Η μητέρα του Cloud έκανε κλήση στο 911 αναφέροντας «πιθανή υπερβολική δόση», όπως δήλωσαν πηγές στο TMZ. Είπε ότι ο Cloud δεν είχε σφυγμό, ανέφερε το πρακτορείο. Άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας είπε ότι ο ηθοποιός είχε αναπτύξει έντονα σημάδια αυτοκτονικού ιδεασμού μετά το ταξίδι του στην Ιρλανδία για την κηδεία του πατέρα του και ότι βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειάς του σε μια προσπάθεια να «αναμετρηθεί» με τη θλίψη του και τις αυτοκαταστροφικές του σκέψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρωτοσέλιδα: Τι διαβάζουμε στις εφημερίδες την Τρίτη 1η Αυγούστου12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b