MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε 10 από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα (31/07-04/09) στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.

Σπύρος Χαϊντούτης | 31.07.2023

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Blue Jean- Η Αγγλία της Θάτσερ και του Ντέιβιντ Μπόουι12.09.2018

Τηλεόραση

“Ένα προδότης ανάμεσα μας” της Susanna White: ΣΚΑΪ στις 22.00, Δευτέρα 31/07

Δραματικό θρίλερ μυστηρίου του 2016 με τους Ewan McGregor και Naomie Harris. Ένα συνηθισμένο ζευγάρι Άγγλων, ο Πέρι και η Γκέιλ, βρίσκονται στο Μαρόκο για διακοπές. Εκεί θα γνωρίσουν τον Ρώσο Ντιμά και θα κάνουν παρέα. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι ο Ντιμά είναι μέλος της ρωσικής μαφίας. O Ντιμά εξαναγκάζει τον Πέρι να μεταφέρει απόρρητες πληροφορίες στις αγγλικές μυστικές υπηρεσίες. Το ζευγάρι θα βρεθεί ξαφνικά διαμέσου ενός διεθνούς παιχνιδιού κατασκοπίας και βρώμικης πολιτικής. Ο Πέρι και η Γκέιλ Θα ταξιδέψουν με την βία από το Παρίσι στη Βιέννη και από εκεί στις Γαλλικές Άλπεις και τελικά στο Λονδίνο προκειμένου να βρουν έναν σύνδεσμο με την Βρετανική κυβέρνηση.

“Η χώρα του θεού” του Hlynur Pálmason: COSMOTE CINEMA 2HD στις 22.00, Δευτέρα 31/07

Πρεμιέρα στην Cosmote TV για ένα πολυβραβευμένο δράμα εποχής του 2022 με τον Elliott Crosset Hove.Στο τέλος του 19ου αιώνα, ένας νεαρός Δανός ιερέας ταξιδεύει σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ισλανδίας με στόχο να χτίσει μια εκκλησία και να φωτογραφίσει τους κατοίκους. Ωστόσο, όσο προχωράει μέσα στο αφιλόξενο τοπίο, τόσο απομακρύνεται από τον σκοπό του, την αποστολή του και την ηθική.

“Non-stop” του Jaume Collet-Serra: STAR στις 22.00, Τρίτη 01/08

Αστυνομικό θρίλερ του 2014 με τον Liam Neeson. Ο Μπιλ Μαρκς, ένας ψυχολογικά ασταθής και αλκοολικός αερονόμος, αρχίζει να λαμβάνει κατά τη διάρκεια μιας υπερατλαντικής πτήσης απειλητικά μηνύματα στο κινητό του που του ζητούν να μεταφέρει 150 εκατομμύρια δολάρια σε ένα λογαριασμό, αλλιώς κάθε 20 λεπτά θα δολοφονείται και ένας επιβάτης.

“Mad Max: ο δρόμος της οργής” του George Miller: STAR στις 22.00, Τετάρτη 02/08

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, 30 σχεδόν χρόνια μετά την πρώτη μας γνωριμία με τον κινηματογραφικό θρύλο που ακούει στο όνομα Mad Max. Η ταινία μας μεταφέρει σε έναν μετά-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου συμμορίες μάχονται για τον έλεγχο των περιορισμένων υδάτινων πόρων και των καυσίμων. Ο Μαξ Ροκατάνσκι (Tom Hardy) θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Αυτοκράτειρα Φιουριόσα (Charlize Theron), που δραπετεύει με την συμμορία της, με προορισμό την Άγονη Γη. Η ταινία σηματοδοτεί την πολυαναμενόμενη επιστροφή του σκηνοθέτη Τζορτζ Μίλερ σε ταινίες δράσης και επιστημονικής φαντασίας.

“La la land” του Damien Chazelle: COSMOTE CINEMA 1HD στις 21.00, Πέμπτη 03/07

Πολυβραβευμένη δραματική κομεντί-musical του 2016 με πρωταγωνιστές τους Ryan Gosling και Emma Stone. Στην πόλη που γεννιούνται και πεθαίνουν τα όνειρα, δύο νέοι ερωτεύονται, προσπαθώντας ταυτόχρονα να φτάσουν τους στόχους τους. Στη βραβευμένη με έξι Όσκαρ ταινία, μια επίδοξη ηθοποιός και ένας μουσικός της τζαζ ζουν έναν μεγάλο έρωτα, ενώ συγχρόνως κυνηγούν τα όνειρά τους. Θα καταφέρει η αγάπη τους να επιβιώσει στη σκληρή πραγματικότητα του Λος Άντζελες;

“Ενα Ψάρι που το ‘Ελεγαν Γουάντα” των Charles Crichton και John Cleese: ERT2 στις 22.00, Παρασκευή 04/08

Εμβληματική αστυνομική κωμωδία του 1988 που άφησε ιστορία, με τον Josh Cleen των Monty Python, τη Jamie Lee Curtis και τον Kevin Kline. Μια Αμερικανίδα κλέφτρα διαμαντιών φλερτάρει έναν συντηρητικό Άγγλο δικηγόρο για να της αποκαλύψει πού έχει κρύψει τη λεία της ληστείας ο συλληφθείς συνένοχός της. Κάτι που προκαλεί τη ζήλια του εραστή της, την ίδια ώρα που το έτερο μέλος της συμμορίας, ο φιλόζωος Κεν, προσπαθεί να ξεφορτωθεί μια γριούλα, βασική μάρτυρα στη δίκη.

“O Δικαστής” του David Dobkin: STAR στις 22.50, Παρασκευή 04/08

Δραματική αστυνομική ταινία του 2014 με τον Robert Downey Jr. O μεγαλοδικηγόρος Ο Χανκ Πάλμερ επιστρέφει στο σπίτι όπου μεγάλωσε, γιατί ο πατέρας του, δικαστής της πόλης, κατηγορείται για φόνο. Ο Χανκ επιχειρεί να ανακαλύψει την αλήθεια και αναγκάζεται να επανασυνδεθεί με την οικογένεια του, απ΄την οποία είχε αποξενωθεί πριν πολλά χρόνια.

“Prisoners” του Denis Villeneuve: ΣΚΑΪ στις 22.00, Παρασκευή 04/08

Βραβευμένο θρίλερ μυστηρίου του 2013 με τους Hugh Jackman και Jake Gyllenhaal. Όταν η μικρή κόρη της οικογένειας Ντόβερ εξαφανίζεται, μαζί με εκείνη κι ενός φιλικού ζευγαριού, η αστυνομία προσπαθεί να βρει στοιχεία και υπόπτους. Γεμάτος αγωνία, ο Κέλερ Ντόβερ αποφασίζει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, περιπλέκοντας περισσότερο την υπό πίεση χρόνου υπόθεση.

Πλατφόρμες

“99 Σπίτια” του Ramin Bahrani στο CINOBO

Κορυφαίο δράμα μυστηρίου του 2014 στις νέες προσθήκες του Cinobo, με τους Andrew Garfield και Michael Shannon. Ο Κάρβερ υπόσχεται στον Νας ένα τρόπο για να ξανακερδίσει το σπίτι του και να μπορέσει να παρέχει ασφάλεια στην οικογένειά του, σταδιακά όμως τον παρασύρει σε ένα lifestyle πλούτου και γκλαμ. O Νας υποχρεώνεται να κάνει έξωση σε οικογένειες από τα σπίτια τους και καθώς πέφτει όλο και βαθύτερα στον ιστό του Κάρβερ, αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο βίαιη. Ένα συνταρακτικά επίκαιρο κοινωνικό δράμα πάνω στον αμοραλισμό και στη φρίκη ενός συστήματος που παίζει με τις περιουσίες των ανθρώπων.

“Paradise” των Boris Kunz και Tomas Jonsgården στο NETFLIX

Ένα νέο Γερμανικό θρίλερ επιστημονικής φαντασία έκανε πρεμιέρα και βρίσκεται στην κορυφή του Netflix. Ένας άντρας ανακαλύπτει τη σκοτεινή πλευρά της εταιρείας που εργάζεται, η οποία χειραγωγεί τον χρόνο, όταν ένα δυσθεώρητο χρέος απαιτεί από τη γυναίκα του 40 χρόνια ζωής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο “Only Murders In The Building” επιστρέφει στο Disney+: 4 λόγοι που ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b