MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το “Only Murders In The Building” επιστρέφει στο Disney+: 4 λόγοι που ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν

Η κορυφαία κωμωδία μυστηρίου επιστρέφει τον Αύγουστo στο Disney+ πιο ανανεωμένη από ποτέ κι εδώ θα βρείτε 4 πράγματα που μάς κάνουν να ανυπομονούμε περισσότερο.

Σπύρος Χαϊντούτης | 29.07.2023

Η πολυαναμενόμενη 3η σεζόν του “Only Murders In The Building” κάνει πρεμιέρα στις 8 Αυγούστου στο Disney+ και οι φανς ανυπομονούν για το πιο…grande μυστήριο μέχρι τώρα.

Η πολυβραβευμένη σειρά ξεχώρισε από την αρχή για το πλούσιο καστ και το ευφάνταστο σενάριο, με 28 υποψηφιότητες και 3 βραβεία Emmy. Η ιστορία αποτελεί μια κωμική περιπέτεια μυστηρίου που περιστρέφεται γύρω από τρεις φαινομενικά άγνωστους ένοικους σε ένα κτήριο της Νέας Υόρκης.

Οι 3 ήρωες, όσο κι αν προέρχονται από τελείως διαφορετικούς κόσμους, έχουν ένα κοινό πάθος: είναι φανατικοί ακροατές των true crime podcast και λατρεύουν τα μυστήρια με δολοφονίες. Όταν ένας γείτονας δολοφονείται μέσα στο κτήριο, τα 3 πρόσωπα έρχονται αναπάντεχα μαζί και αναλαμβάνουν δράση: φτιάχνουν τη δική τους εκπομπή και ξεκινούν να λύνουν “φόνους μόνο μέσα στο κτήριο”. Η  μυστηριώδης πλοκή, οι ανατροπές και οι περίπλοκες σχέσεις που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια της έρευνας κρατούν το κοινό σε εγρήγορση και  χαρίζουν γέλιο με κάθε επεισόδιο. Με αφορμή την πρεμιέρα του νέου κύκλου τον Αύγουστο, θα βρείτε παρακάτω 4 πράγματα που μάς κάνουν να ανυπομονούμε περισσότερο!

#1 Το πρωταγωνιστικό τρίο

Με την συνταγή να έχει ήδη αποδειχθεί πετυχημένη, το κοινό ανυπομονεί για την επιστροφή του iconic κεντρικού τρίου στη μικρή οθόνη. Οι πρωταγωνιστές είναι οι εξής: ο Steve Martin, που υποδύεται τον Charles-Haden Savage, έναν μονόχνοτο συνταξιούχο ηθοποιό, ο Martin Short ως Oliver Putnam, ένας πρώην σκηνοθέτης μιούζικαλ κι η Selena Gomez που υποδύεται τη Mabel Mora, μια νεαρή γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν και μια σκοτεινή πλευρά.

Οι stars της σειράς όχι μόνο απέδειξαν ότι ταιριάζουν ερμηνευτικά αλλά και το ίδιο το σενάριο φέρνει μαζί 3 τελείως διαφορετικές, εκκεντρικές προσωπικότητες από άλλη γενιά. Οι διαφορές στην νοοτροπία αλλά και στο σημείο που βρίσκονται στη ζωή τους  δημιουργούν μια όχι και τόσο συνηθισμένη αλλά πολύ αγαπημένη παρέα που οι θεατές λάτρεψαν από το πρώτο λεπτό. Όσο τα μυστήρια εξελίσσονται, τόσο η δυναμική μεταξύ τους κορυφώνεται και ανυπομονούμε να δούμε τι τους επιφυλάσσει το μέλλον!

#2 Αναβάθμιση (σε όλους τους τομείς!)

Η σειρά φαίνεται να επιστρέφει πιο ανανεωμένη από ποτέ. Αρχικά, το budget της σειράς έχει εκτοξευθεί με νέες τοποθεσίες και πολλούς guest star. Όταν η παραγωγή είναι ήδη σε τόσο καλό επίπεδο, δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε ένα υπερθέαμα. Ακόμη, σεναριακά, η σειρά “ξεφεύγει” από την φόρμα που μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα δύο χρόνια. Από εκεί που οι ήρωες ασχολούνταν μόνο με μυστήρια μέσα στο κτήριο που διαμένουν, η 2η σεζόν κλείνει με έναν φόνο τελείως διαφορετικό (spoiler alert): σε θέατρο, την ώρα της παράστασης. Η όλη κατάσταση κάνει τη νέα υπόθεση ακόμη πιο περίπλοκη και όλα δείχνουν πως αυτή τη σεζόν θα ασχοληθούμε με το πιο grande μυστήριο μέχρι τώρα. Nέα πολύπλοκα πρόσωπα και αναπάντεχα plot twists περιμένουν τη Mabel, τον Charles και τον Oliver.

#3 Ο Paul Rudd και η σπουδαία Meryl Streep

Το φινάλε της 2ης σεζόν έκλεισε θριαμβευτικά με το κοινό να ξετρελαίνεται από την προσθήκη του Paul Rudd στη σειρά. Ο μεγάλος star υποδύεται το πρόσωπο που… θα απασχολήσει ιδιαίτερα την κεντρική τριάδα στην νέα τους περιπέτεια. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ενθουσιασμός κορυφώθηκε όταν φωτογραφίες της Meryl Streep από τα γυρίσματα έριξαν το διαδίκτυο. Η πολυβραβευμένη ηθοποιός ενώνεται με το υπόλοιπο καστ σε έναν μυστηριώδη ρόλο και οι προσδοκίες είναι στα ύψη, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι δύσκολα λέει “ναι” σε τηλεοπτικές εμφανίσεις. Το σενάριο φαίνεται να κρύβει κάτι πολύ μεγάλο…

#4 Το μυστηριώδες νυφικό

Οι θεωρίες των φανς οργιάζουν από τότε που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Selena Gomez ντυμένη νύφη στους δρόμους της Νέας Υόρκης για τα γυρίσματα της σειράς. Ο χαρακτήρας της έχει αποδειχθεί ότι κρύβει πολλά μυστικά στο παρελθόν και η αγαπημένη του κοινού Bloody Mabel όπως την αποκαλούν (αιματηρή Mabel) φαίνεται να μπαίνει σε νέες περιπέτειες. Οι εικασίες ξεκινούν από το ότι θα μπορούσε αυτό να είναι το χαρούμενο τέλος της ηρωίδας (άρα και ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί την 3η χρονιά) μέχρι ότι είναι κάποιο κόλπο, ένας στημένος γάμος για να πιάσουν τον/την δολοφόνο. Όπως και να ‘χει, η τύχη της Bloody Mabel αποτελεί το μεγαλύτερο μυστήριο της σειράς…

Δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε να το ανακαλύψουμε μαζί στις 8 Αυγούστου!

Δείτε το trailer της σειράς:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜυστική Εισβολή: Η νέα πρωτότυπη κατασκοπευτική σειρά των Marvel Studios είναι διαθέσιμη στο Disney+12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b