MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Ιθάκη: Οι παραλίες που θα λατρέψετε

Το νησί του Οδυσσέα είναι ένας παράδεισος για όσους αγαπούν τα καταγάλανα νερά και τα καταπράσινα τοπία.

Monopoli Team

Το νησί του Οδυσσέα είναι ένας παράδεισος για όσους αγαπούν τα καταγάλανα νερά και τα καταπράσινα τοπία. Αυτές είναι οι παραλίες της Ιθάκης που πρέπει να βουτήξετε.

Μυθική, καταπράσινη, γεμάτη ιστορία και με τοπία βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, η Ιθάκη, ένα από τα πιο ήσυχα νησιά του Ιονίου, έχει πολλούς πιστούς επισκέπτες που την επιλέγουν κάθε καλοκαίρι για διακοπές χαλάρωσης. Η μυθική πατρίδα του Οδυσσέα προκαλεί τον ταξιδιώτη να περιηγηθεί σε παραδοσιακά επτανησιακά χωριά και να βουτήξει σε θαυμάσια νερά. Ιδού μερικές από τις πιο ξεχωριστές παραλίες της Ιθάκης για να χαθείτε στο βαθύ μπλε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚολώνα: Βουτιά στην εντυπωσιακή διπλή παραλία της Κύθνου12.09.2018

Γιδάκι

Η παραλία Γιδάκι, στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού, είναι αναμφισβήτητα μία από τις ωραιότερες του Ιονίου. Τα ήρεμα και καταγάλανα νερά, τα λευκά βότσαλα και ο ανοιχτός κόλπος με θέα το νησάκι Άτοκος, δημιουργούν ένα τοπίο που εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη. Υπάρχει μονοπάτι που οδηγεί στην παραλία και που περνά μέσα από πεύκα και θάμνους ξεκινώντας από τον διπλανό όρμο του Σχίνου, αλλά ο ευκολότερος τρόπος για να πάτε στο Γιδάκι είναι με τα καραβάκια που αναχωρούν καθημερινά από το λιμάνι της Ιθάκης. Η παραλία διαθέτει και καντίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTelegraph: Τα 10 «ανέγγιχτα» νησιά της Ελλάδας12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b