MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Telegraph: Τα 10 «ανέγγιχτα» νησιά της Ελλάδας

Η βρετανική εφημερίδα Telegraph παρουσιάζει 10 ελληνικά νησιά για αξέχαστες διακοπές και εμπειρίες εκτός τουριστικής πεπατημένης.

Monopoli Team

Δέκα υπέροχα ελληνικά νησιά, ανέγγιχτα από τον μαζικό τουρισμό, παρουσιάζει σε άρθρο της η Telegraph. Η βρετανική εφημερίδα προτείνει λιγότερο γνωστούς (στο ευρύ κοινό) νησιωτικούς προορισμούς της χώρας μας σε όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό για τις διακοπές τους, πέρα από τα διάσημα και πολυδιαφημισμένα μέρη. Αυτά τα νησιά, που πολλοί τουρίστες αγνοούν, έχουν γραφικά χωριά, πλούσια παράδοση και τοπία άγριας ομορφιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤρία εξωτικά νησιά της Ισπανίας που θα σας μείνουν αξέχαστα12.09.2018

Ικαρία

«Yπάρχει μαγεία στον αέρα στην άγριας όμορφιας Ικαρία στο ανατολικό Αιγαίο», γράφει η Telegraph, ενώ αναφέρει πως το νησί ανήκει στις 5 «μπλε ζώνες» του πλανήτη, δηλαδή σε εκείνες τις περιοχές όπου οι άνθρωποι ζουν πολύ περισσότερο από τον μέσο όρο.

Αμοργός

Η μαγευτική θέα στο πέλαγος, τα νερά που παίρνουν όλες τις αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου, ένα άγριο και επιβλητικό τοπίο και μια Χώρα που θεωρείται από τις ομορφότερες του Αιγαίου, συνθέτουν την εικόνα του ανατολικότερου νησιού των Κυκλάδων. Η Αμοργός είναι ένα νησί με χαρακτήρα και μια ανεπιτήδευτη χαλαρότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚολώνα: Βουτιά στην εντυπωσιακή διπλή παραλία της Κύθνου12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b