MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Ζάκυνθος: Ένα νησί σαν καρτ-ποστάλ

Η «καλλονή του Ιονίου» είναι γεμάτη με μοναδικές γωνιές που μπορούν να συγκινήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε όρεξη για ανακαλύψεις.

Monopoli Team

Η Ζάκυνθος είναι ένα νησί που έχει πολλά να προσφέρει στους επισκέπτες του. Εντυπωσιακές παραλίες, τοπία άγριας φυσικής ομορφιάς, μια καταπράσινη ενδοχώρα, απομόνωση αλλά και πολυκοσμία, συνδυάζονται αρμονικά και δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για αξέχαστες διακοπές. Η «καλλονή του Ιονίου» είναι γεμάτη με μοναδικές γωνιές που μπορούν να συγκινήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε όρεξη για ανακαλύψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤρία εξωτικά νησιά της Ισπανίας που θα σας μείνουν αξέχαστα12.09.2018

Είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί του Ιονίου και ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Οι Βενετσιάνοι ονόμασαν τη Ζάκυνθο «Φιόρο του Λεβάντε», δηλαδή «Άνθος της Ανατολής», για να περιγράψουν την πλούσια φυσική ομορφιά του νησιού. Η Ζάκυνθος είναι πραγματικά εντυπωσιακή και τα τοπία της θα σας μείνουν αξέχαστα. Το Θαλάσσιο Πάρκο του νησιού αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους βιότοπους στην Ελλάδα για την προστασία της χελώνας Caretta caretta και της μεσογειακής φώκιας Monachus monachus. Η Ζάκυνθος έχει συναρπαστικές παραλίες, αλλά και όμορφα ορεινά χωριά. Με λίγα λόγια είναι ένα νησί που δεν θα σας κάνει στιγμή να βαρεθείτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣε ελληνικό νησί ο πιο όμορφος δρόμος στον κόσμο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b