MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Συγγραφείς στις ΗΠΑ καλούν τις εταιρείες AI να μην χρησιμοποιούν τα έργα τους

Η ανοιχτή επιστολή, η οποία έχει συνταχθεί από το Σωματείο Συγγραφέων, Authors Guild, απευθύνεται στους διευθύνοντες συμβούλους των OpenAI, Alphabet, Meta, Stability AI και IBM.

Monopoli Team

Συγγραφείς, μεταξύ των οποίων, η Μάργκαρετ Άτγουντ και ο Φίλιπ Πούλμαν υπέγραψαν αίτημα, με το οποίο καλούν τις εταιρείες Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το έργο τους χωρίς συγκατάθεση ή χωρίς αναφορά των ονομάτων τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Congress: H «προφητική» ταινία του 2013 που ενσαρκώνει τους φόβους των ηθοποιών για την Τεχνητή Νοημοσύνη12.09.2018

Η ανοιχτή επιστολή, η οποία έχει συνταχθεί από το Σωματείο Συγγραφέων, Authors Guild, τη μεγαλύτερη επαγγελματική ένωση της Αμερικής, απευθύνεται στους διευθύνοντες συμβούλους των OpenAI, Alphabet, Meta, Stability AI και IBM.

Τα τρία αιτήματα που θέτουν είναι οι εταιρείες να λάβουν άδεια για χρήση του συγγραφικού υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, να δίνεται αποζημίωση στους συγγραφείς για τη συνεχή χρήση των έργων τους, καθώς και αποζημίωση για τη χρήση των έργων τους στην παραγωγή με Τεχνητή Νοημοσύνη, ανεξάρτητα από το αν με το παραγόμενο υλικό παραβιάζεται η ισχύουσα νομοθεσία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Guardian.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Paul McCartney ξεκαθαρίζει ότι το “νέο” τραγούδι των Beatles δεν είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης: “Είναι αληθινό”12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b